Trouwambtenaren

De gemeente Steenwijkerland heeft 6 trouwambtenaren. Op deze pagina stellen zij zich voor. Heeft u een voorkeur voor een van de trouwambtenaren? Dan kunt u dit aangeven op uw huwelijksbevestiging.

Astrid de Vries-Polfliet

Beleef de mooiste dag van je leven

Mijn naam is Astrid de Vries-Polfliet.

Iedereen wil hele fijne herinneringen overhouden aan hun trouwdag, samen met het bruidspaar, hun wensen staan centraal. Ik maak er een feestelijke dag van, waarin humor een belangrijk onderdeel is. Je eigen inbreng is belangrijk, zodat het een onvergetelijke dag wordt, waarop jullie met plezier terugkijken.
Huwelijksvoltrekkingen in Engels, Frans en Duits zijn mogelijk.

Werk: docent aan de faculteit voor drama en coördinator bij Humanitas voor Home-Start
Burgerlijke staat: gehuwd
Hobby’s: fietsen, duiken, golfen en theater

 

Jacqueline Willemsen

Samen de toekomst in

Mijn naam is Jacqueline Willemsen-Post.

Jullie hebben een belangrijke beslissing genomen, jullie willen samen de toekomst in gaan. Jullie hebben de gemeente Steenwijkerland uitgekozen om het 'ja' woord te laten klinken.
Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand werk ik graag mee om deze gebeurtenis een uniek tintje te geven. Ter voorbereiding hebben we een persoonlijk gesprek, zo maken we van te voren al op een ongedwongen manier kennis met elkaar. Jullie kunnen jullie wensen kenbaar maken en we nemen de hele plechtigheid door. Plechtigheid klinkt zwaar, maar het is ook wel een bijzondere gebeurtenis in jullie leven. Ik vind het altijd erg leuk om samen met het bruidspaar de voorbereidingen te doen. Voor jullie is jullie trouwdag een spannende dag en dan is het fijn dat je je in de trouwlocatie niet meer af hoeft te vragen : hoe zal een en ander gaan. Graag wil ik jullie ontmoeten.
Ook wanneer een deel van de plechtigheid in een vreemde taal (Engels, Duits of Frans) zal moeten worden gedaan, is dat geen probleem.

Burgerlijke staat: gehuwd
Hobby’s: wandelen en lezen

 

Herma Ruffolo-Broesder

Ontspannen, gezellig en laagdrempelig

Mijn naam is Herma Ruffolo-Broesder.

Na jaren in het buitenland te hebben gewoond (New Mexico-USA en Duitsland) heb ik terug in Nederland van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik houd ervan met mensen om te gaan. Om echt contact te hebben met mensen. Dat ik bij mag dragen op een van de belangrijkste dagen uit een mensenleven, ervaar ik iedere keer weer als heel bijzonder.
Mijn streven is om te proberen jullie in het voorgesprek te leren kennen, zodat ik de huwelijksvoltrekking precies doe zoals jullie het in gedachten hebben. Al pratend ontstaan er altijd mooie en leuke ideeën voor de ceremonie. Heel belangrijk vind ik het dat jullie je ontspannen voelen in de trouwzaal.
Het huwelijk is natuurlijk een serieuze aangelegenheid, maar naast het serieuze in de ceremonie geloof ik ook dat humor een plekje mag hebben.
Het zou mooi zijn wanneer jullie je na vele jaren de ceremonie op deze dag nog zult kunnen herinneren; daar doe ik mijn best voor!

Burgerlijke staat: gehuwd
Hobby’s: zingen, wandelen, sporten en lekker uit eten gaan

 

Jacquelien de Ridder-Boxum

Een enorme uitdaging

Mijn naam is Jacquelien de Ridder-Boxum.

GEWELDIG, dat moet jullie huwelijksvoltrekking worden! Om dit te bereiken sta ik open voor elke bijdrage. Het werk als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is een zeer geliefde passie van mij. Ik ben ruimdenkend, breed geïnteresseerd, optimistisch en verrassend!
Elke huwelijksvoltrekking zal persoonlijk, met humor en sprankelend zijn. Veel kan, veel mag en in iedere gewenste stijl. De grootste inspiratiebron voor dit werk komt VANUIT het bruidspaar. Elke keer weer een enorme uitdaging!
En het is pas voor mij goed wanneer een bruidspaar bij het verlaten van de trouwlocatie zegt: 'Zo hadden wij het altijd graag gewild'.

Burgerlijke staat: gehuwd
Interesses: Muziek, zingen, sport, kinderen, natuur, vakantie, uitgaan en…alles wat het leven te bieden heeft!!!
 

Ongedwongen en humoristisch

Mijn naam is Jannes Mulder.

Behalve dat er serieus gekeken wordt tijdens de trouwplechtigheid, vind ik dat er ook gelachen moet worden. Daarom probeer ik op een ongedwongen wijze, maar met stijl, de huwelijksvoltrekking te leiden. Met mijn ervaring als speaker bij sportevenementen en als cabaretier weet ik op een leuke wijze ontspanning te brengen tijdens de voltrekking van het huwelijk. Daarnaast ben ik 20 jaar werkzaam geweest als raadslid in de gemeente Steenwijkerland, dus de serieuze noot weet ik ook te vinden.

Burgerlijke staat: gehuwd
Hobby’s : sport en cabaret

 

Danka Slierendrecht-da Silva

Als je dagen in een gouden lijstje zou mogen doen

Mijn naam is Danka Slierendrecht-da Silva.

Als je dagen in een gouden lijstje zou mogen doen dan wordt jullie trouwdag er vast een van. Het schijnt dat een perfect huwelijk niet bestaat, maar een gelukkig huwelijk wel. En een gelukkig huwelijk begint met een gelukkige dag. Een dag waarop jullie persoonlijke geschiedenis centraal staat en het mooiste ingrediënt, de liefde.
In alle vrijheid voor elkaar kunnen kiezen en dit door de wet laten bezegelen. Ooit was dat anders, maar nu kan het. Mooi vind ik dat, waardevol en ontroerend. Daar moeten we zuinig op zijn.

Voor mij is het een grote eer om bij jullie huwelijk aanwezig te mogen zijn. Jullie liefde, wensen en geschiedenis zijn mijn inspiratie. Wordt het een plechtige ceremonie of juist losjes of allebei? Is er een lach en een traan? Een persoonlijk gedicht, muziek, een lied...
Namens de gemeente Steenwijkerland voltrek ik jullie huwelijk. Ik vertel graag, luister graag en ben een waarnemer van het detail. Ik hou van een mooie warme ceremonie. Graag ga ik met jullie in gesprek om elkaar te leren kennen en te ontdekken wat jullie wensen zijn. Er kan zoveel en er hoeft eigenlijk heel weinig. JA is in ieder geval het thema van de dag. JA en de liefde.  

Burgerlijke staat: gehuwd
Hobby’s: reizen, koken, eten in goed gezelschap, lezen, praten, lachen, luisteren