Werk in uitvoering

Op deze pagina hebben we alle werkzaamheden in de openbare ruimte voor u op een rijtje gezet. Of het nu gaat om wegwerkzaamheden of projecten in uitvoering zoals rioolvervanging of de herinrichting van een gebied. U vindt ze onder de bijbehorende rubrieken. Op deze manier houden we u op de hoogte van nieuws en achtergronden.

 • Wegwerkzaamheden en wegafsluitingen

  Op deze pagina ziet u een actueel overzicht van de wegwerkzaamheden binnen de gemeente. Meer informatie over de wegwerkzaamheden vindt u ook op www.overijssel.wegwerkmeldingen.nl.

 • Projecten in uitvoering

  Onder de titel ‘Projecten in uitvoering’ informeren we u over werkzaamheden in de openbare ruimte. Weg- en rioleringswerkzaamheden of herstel van bruggen en gebouwen. Maar ook toonaangevende projecten zoals de ontwikkeling van een centrumgebied, bouw van een school of herinrichting van een knooppunt.

 • Verkeerstellingen in en rondom Giethoorn

  17 juli 2017

  De gemeente Steenwijkerland organiseert in de periode van 19 juli tot half september 2017 verkeerstellingen. Op een aantal wegen in en rondom Giethoorn worden rubberen telslangen over het wegdek gelegd. Hiermee wordt de verkeersintensiteit gemeten.