Werk in uitvoering

Op deze pagina hebben we alle werkzaamheden in de openbare ruimte voor u op een rijtje gezet. Of het nu gaat om wegwerkzaamheden of projecten in uitvoering zoals rioolvervanging of de herinrichting van een gebied. U vindt ze onder de bijbehorende rubrieken. Op deze manier houden we u op de hoogte van nieuws en achtergronden.

 • Binnenstad Steenwijk: samen maken we het mooier!

  Samen maken we het mooier! Dát is de slogan die we gebruiken voor de plannen om de binnenstad van Steenwijk nóg aantrekkelijker te maken. Op deze pagina leest u er alles over.

 • Verkeerstellingen Giethoorn

  17 juli 2018

  Net als vorig jaar organiseert de gemeente Steenwijkerland in de periode van 16 juli tot half september 2018 verkeerstellingen. Op een aantal wegen in en rondom Giethoorn worden rubberen telslangen over het wegdek gelegd. Hiermee wordt de verkeersintensiteit gemeten.

 • Wegwerkzaamheden en wegafsluitingen

  Op deze pagina ziet u een actueel overzicht van de wegwerkzaamheden binnen de gemeente. Meer informatie over de wegwerkzaamheden vindt u ook op www.overijssel.wegwerkmeldingen.nl.

 • Projecten in uitvoering

  Onder de titel ‘Projecten in uitvoering’ informeren we u over werkzaamheden in de openbare ruimte. Weg- en rioleringswerkzaamheden of herstel van bruggen en gebouwen. Maar ook toonaangevende projecten zoals de ontwikkeling van een centrumgebied, bouw van een school of herinrichting van een knooppunt.