Beweegteam

Het beweegteam Steenwijkerland bestaat uit drie beweegcoaches. Sandra Lampe, Karin Rijkelijkhuizen en Harmen Woudenberg. Het team is verantwoordelijk voor de uitvoering van het gemeentelijk sportstimuleringsbeleid binnen het sociaal domein en de uitvoering van de projecten vanuit de landelijke GIDS-stimuleringsregeling (Gezond in Steenwijkerland).

Sandra Lampe

Geboren en getogen Steenwijkse.
Zeven jaar buitenlandse omzwervingen; Australië, Afrika, India/Nepal en Europa.
Hierdoor mede mijn passie voor outdoor sporten ontdekt.
Sinds 1996 weer honkvast in Steenwijk, getrouwd, 2 dochters van 12 en  14.
Sport: Vanaf dat ik kon lopen zat er een bal aan mijn voet gekleefd.
Nu niet meer actief als voetballer maar als trainer van MO15-1 van VV d’Olde Veste 54.
Voetbal blijft voor mij een van de mooiste teamsporten. Maar ik word blij van iedere balsport.
Wat nog wel zelf? Squash vind ik geweldig, tafeltennis, bowlen, maar ook eindeloos wandelen en je mag me wakker maken voor een potje stoepranden.
Binnen het beweegteam bestaan mijn werkzaamheden momenteel vooral uit GIDS projecten voor de wijk De Gagels in Steenwijk en voor senioren gemeente breed. Ik ben onder andere ook intermediair voor het Jeugdsportfonds (binnenkort ook cultuurfonds) en aanspreekpunt voor Samen Actief, een maatjesproject voor ouderen. 
Meer weten? Koffie drinken? Sportief idee? Ik ben bereikbaar via sandra.lampe@steenwijkerland.nl.

Karin Rijkelijkhuizen

Van jongs af aan ben ik al graag bezig met sporten en houd ik ervan om mezelf hierin uit te dagen. Al ruim 10 jaar ben ik fanatiek bezig met wedstrijdzwemmen, waarvoor ik vele uren per week in het zwembad in Drachten te vinden ben. Naast zelf sporten en bewegen, vind ik het ook een leuke uitdaging om andere mensen aan het sporten en bewegen te krijgen en dit voor iedereen, overal mogelijk te maken. Als beweegcoach bij het Beweegteam lever ik hier een bijdrage aan door onder andere de GIDS projecten in Steenwijkerwold en Vollenhove te ondersteunen en houd ik me bezig met het project Vitale Dorpen. Contact opnemen? Dat kan via: karin.rijkelijkhuizen@steenwijkerland.nl.

Harmen Woudenberg

Sporten is mijn passie. Mijn hele leven ben ik met sporten bezig geweest. Dat begon uiteraard met zelf sporten. Later kwam hier het coachen en trainen van verschillende jeugdteams als vrijwilliger bij.
Na de Calo ben ik altijd als professional in de sport actief geweest. Daarbij heb ik in verschillende takken van sport gewerkt. Als gymleraar, zweminstructeur, fitnessinstructeur en als personal trainer.
Bij het beweegteam pak ik de projecten met (kwetsbare) jeugd op en ben ik betrokken bij GIDS Scheerwolde. Daarnaast doe ik een deel van de verenigingsondersteuning.
Contact opnemen? Dat kan via: harmen.woudenberg@steenwijkerland.nl.