Welke sportvereniging verdient volgens u € 2.500,-?

De Stichting Bercoop Fonds heeft ons gevraagd een sportvereniging te nomineren die veel werk maakt van het coachen van vrijwilligers. Deze sportvereniging krijgt van deze stichting € 2.500,- en maakt kans op nóg eens € 2.500,-. Welke sportvereniging moeten we volgens u voordragen? Geef uw keuze aan ons door. Dat kan tot 9 februari 2018 via het aanmeldformulier op onze website.

Hoe gaat het in z’n werk?

De Stichting Bercoop Fonds is een stichting zonder winstoogmerk. Elk jaar geeft de stichting een bijdrage aan een speciaal doel in de regio Ooststellingwerf, Weststellingwerf, Steenwijkerland en Westerveld. Dit jaar is dat doel: sportverenigingen die veel aandacht besteden aan het coachen van vrijwilligers. De vier gemeenten zijn gevraagd om hiervoor een sportvereniging te nomineren. De vier genomineerde sportverenigingen krijgen allemaal € 2.500,-. Daarnaast kiest de Stichting Bercoop Fonds uit deze vier genomineerden één vereniging die een bonus van € 2.500,- (en dus totaal € 5.000,-) krijgt.

Geef uw keuze aan ons door!

Kent u een sportvereniging die volgens u uitblinkt in het coachen van vrijwilligers? Welke vereniging zouden we volgens u moeten voordragen? Geef uw keuze aan ons door. Dat kan heel eenvoudig door het aanmeldformulier op onze website in te vullen (vóór 9 februari 2018). Een onafhankelijke jury gaat bepalen welke sportvereniging we uiteindelijk bij de Stichting Bercoop Fonds gaan voordragen.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer weten? U kunt bellen met Mariska Zwartsenburg van de gemeente, telefoon 14 0521 of e-mail mariska.zwartsenburg@steenwijkerland.nl