Routebeschrijving

Met de auto

1. Vanuit Leeuwarden (A32)

Neem de afslag Steenwijk-Noord (afrit 7) en ga daarna rechtsaf. Neem bij de rotonde de tweede afslag. U rijdt nu de Ruxveenseweg (N334) op. Deze weg blijft u steeds volgen tot de volgende rotonde. Neem ook bij deze rotonde de tweede afslag richting Steenwijk. U rijdt door tot de volgende rotonde. Neem bij de rotonde de tweede afslag. U rijdt nu op de Vendelweg. Neem de tweede weg rechts. Aan de rechterkant ziet u de parkeerplaats van het gemeentehuis.

 

2. Vanuit Zwolle (A28)

U verandert bij knooppunt Lankhorst (afrit 19) van snelweg. Ga de A32 op richting Leeuwarden. Neem de afslag Steenwijk-Zuid / Havelterberg (afrit 5). Ga aan het einde van de afrit linksaf richting Steenwijk. U rijdt door tot aan de rotonde. Neem bij de rotonde de tweede afslag richting Steenwijk. U rijdt nu op de Meppelerweg (N333). Kort daarna komt u weer bij een rotonde. Neem ook hier de tweede afslag. Na een poosje maakt deze weg een bocht naar links. Vanaf dat moment rijdt u op de Schansweg (N333). U vervolgt deze weg tot aan de volgende rotonde. Neem bij deze rotonde de eerste afslag. U rijdt nu op de Vendelweg. Neem de tweede weg rechts. Aan de rechterkant ziet u de parkeerplaats van het gemeentehuis.
 

3. Vanuit Emmeloord (A6)

Neem de afslag Emmeloord/De Munt (afrit 15). Ga bij de afrit rechtsaf richting Marknesse / Steenwijk. Blijf de borden naar Steenwijk volgen. U rijdt langs Marknesse en Blokzijl. Bij de rotonde voor Steenwijk neemt u de eerste afslag richting Zuidveen/Steenwijk. U rijdt door tot de volgende rotonde. Neem bij deze rotonde de tweede afslag. U rijdt nu op de Vendelweg. Neem de tweede weg rechts. Aan de rechterkant ziet u de parkeerplaats van het gemeentehuis.
 

Meer informatie

Kijk op www.routenet.nl voor een routeberekening vanaf uw huisadres. Of bereken uw route met Google Maps
 

Met het openbaar vervoer

Met de trein

Vanaf het intercitystation Steenwijk loopt u in ongeveer 15 minuten naar het gemeentehuis. Vanaf het station steekt u recht over en loopt u de Tromp Meestersstraat in. Aan het einde van de straat steekt u de Goeman Borgesiusstraat over en loopt u de Doelenstraat in. Aan het eind gaat u rechtsaf de Oosterstraat in. U komt daarna op de Markt. De Markt steekt u schuin over. Daarna houdt u links aan en gaat u de Onnastraat in. Na de Onnapoort slaat u rechtsaf. Nadat u circa 50-75 m hebt gelopen komt u bij het gemeentehuis.

 

Meer informatie

Voor nadere informatie kijkt u op www.ns.nl U kunt natuurlijk ook vanaf het station de bus of een regiotaxi nemen.
 

Met de bus

1. Vanuit Oosterwolde

Via Noordwolde en Eesveen naar NS-station Steenwijk, lijn 17, Arriva.
 

2. Vanuit Heerenveen

Via Wolvega naar Noordwolde, lijn 26, Arriva. Overstappen in Noordwolde op lijn 17, Arriva. Vervolgens via Eesveen naar NS-station Steenwijk.
 

3. Vanuit Meppel

Via Nijeveen naar NS-station Steenwijk, lijn 40 Connexxion.
 

4. Vanuit Zwolle

Via Hasselt, Zwartsluis en Giethoorn, lijn 70, Connexxion.
 

5. Vanuit Emmeloord

Via Marknesse en Blokzijl, lijn 75, Connexxion. U stapt uit bij de halte bij het politiebureau aan de Vendelweg. Deze staat tegenover het gemeentehuis.
 

Vanaf het NS-station

met lijn 70, Connexxion in de richting Zwolle, met lijn 75, Connexxion in de richting Emmeloord.
U stapt uit bij de halte bij het politiebureau aan de Vendelweg. Deze staat tegenover het gemeentehuis.

 
Voor nadere informatie kijkt u op www.arriva.nl of www.connexxion.nl Voor een reisadvies is het ook mogelijk om www.9292ov.nl te raadplegen.