Gemeente geeft laatste kavels in Giethoorn-Noord uit

Vanaf maandag 9 april 2018 kunnen belangstellenden zich inschrijven voor de laatste 17 kavels die in het nieuwbouwplan Giethoorn-Noord worden uitgegeven. Wethouder Oene Akkerman: ‘De wijk nadert z’n voltooiing en dat is te zien. Het grootste gedeelte is inmiddels bebouwd én bewoond. Deze 17 kavels zijn de laatste die we in dit plan kunnen uitgeven. De kers op de taart dus.’ Iedereen die belangstelling heeft, kan zich tot en met 6 mei inschrijven.

De 17 kavels die worden uitgegeven zijn bedoeld voor de bouw van een vrijstaand huis of twee-onder-een-kapper. De kavels, in grootte variërend van zo’n 350 tot 650 m2, liggen ten zuiden van de sportvelden. Wethouder Oene Akkerman: ‘We denken dat er voor zo’n mooi plekje in Giethoorn zeker belangstelling is. Bovendien zijn de kavels ruim en toch betaalbaar. Voor de mensen die er nu al wonen, is het fijn dat de wijk straks helemaal af is.’

Inschrijven kan van 9 april t/m 6 mei 2018

Belangstellenden die meer willen weten kunnen via het e-mailadres info@wonenmetmeerwaarde.nl een informatieset opvragen. Daarbij zit ook het inschrijfformulier. Meer informatie is ook te vinden op www.wonenmetmeerwaarde.nl of telefonisch via de woonconsulent van de gemeente, telefoon 14 0521.