Gewijzigde afvalinzameling in verband met de feestdagen

Op tweede paasdag (maandag 22 april) en Koningsdag (zaterdag 27 april 2019) worden geen afval en grondstoffen ingezameld in de gemeente Steenwijkerland. De containers worden op een andere dag geleegd.

Tweede paasdag

  • De inzameling van plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons (pmd) van maandag 22 april vindt plaats op zaterdag 20 april. Let op, dit is de zaterdag vóór tweede paasdag.
  • De bootroute van maandag 22 april voor plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons (pmd) wordt verplaatst naar dinsdag 23 april.
  • De bootroute van maandag 22 april voor restafval wordt verplaatst naar dinsdag 23 april.

Koningsdag

  • De afvalinzameling van zaterdag 27 april vindt plaats op vrijdag 26 april. Let op, dit is de vrijdag vóór Koningsdag.

Het kan voorkomen dat op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. Wij vragen u daarom de container op de dag van inzameling vóór 7.30 uur aan de straat neer te zetten.

Gewijzigde openingstijden

Het milieubrengstation aan de Karenbrug 3 in Steenwijk en het ROVA Klantcontactcentrum zijn op maandag 22 april en zaterdag 27 april 2019 gesloten.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met het ROVA Klantcontactcentrum, telefoon 038 - 427 37 77 of www.rova.nl/contact Meer informatie over de inzameldagen vindt u op www.rova.nl/inzamelkalender en de gratis ROVA-app.