We ruimen De Wieden op!

Een grote schoonmaak voordat het voorjaar losbreekt. Op 24 maart doen we dat in De Wieden, zodat we straks heerlijk kunnen genieten in de natuur. Gemeente Steenwijkerland, ROVA en Natuurmonumenten doen ook dit jaar mee aan de Landelijke Opschoondag. Tijdens de actie Mooi Schoon ruimen we het zwerfvuil in en rondom het vaarwater van Belt-Schutsloot, Dwarsgracht, Giethoorn en Wanneperveen op. En daarbij kunnen we alle hulp gebruiken!

Help ook mee

We zoeken vrijwilligers die met ons de handen uit de mouwen steken voor een schone en opgeruimde omgeving. Zodat we na de grote schoonmaakactie allemaal genieten van de schoonheid van De Wieden. Letterlijk en figuurlijk!

Informatie

Tijdens de opruimklus ontdek je meteen hoe mooi De Wieden is. Vanuit verschillende locaties trekken we in groepjes per boot het gebied in. Het nuttige met het aangename verenigd dus! We halen op deze manier het zwerfafval van de oevers en uit het water.

Gezorgd wordt voor materiaal, zwemvesten en lunch. Alle exacte details ontvang je in de week na de sluiting van de aanmeldtermijn.

 

Datum:                 zaterdag 24 maart 2018

Tijd:                       8.30 uur tot ca. 13.30 uur

 

Interesse?

Aanmelden kan via onderstaande e-mailadressen tot uiterlijk 12 maart. Voor meer informatie kunt u terecht bij:

 

Henk Bols, Gemeente Steenwijkerland, tel: 14 0521 en henk.bols@steenwijkerland.nl

Erica Prikken, Natuurmonumenten, tel: 06 22370837 en e.prikken@natuurmonumenten.nl