Meld u aan voor de gratis antislipcursus!

Remmen op een natgeregend en daardoor glad wegdek, een noodstop maken bij 50 kilometer per uur, een onverwacht scherpe bocht (slipgevaar) indraaien en toch uw auto onder controle weten te houden. Kortom, wilt u goed voorbereid op weg gaan? Volg dan nu een gratis antislipcursus!

Deelname antislipcursus (meld u snel aan)

Velen gingen u al voor en volgden de gratis antislipcursus. Vanwege de vele positieve reacties van de voorgaande deelnemers heeft de gemeente Steenwijkerland weer slipcursussen ingekocht, ook voor u! Daarmee bieden we u als bestuurder (en inwoner van Steenwijkerland) de mogelijkheid om gratis een ééndaagse antislipcursus te volgen op het verkeersterrein van de NIV in Meppel. Dit kan op maandag 18 juni, vrijdag 13 juli of zaterdag 21 juli 2018 Vol = Vol!

Eigen auto

Op uw eigen auto moet u kunnen vertrouwen. Daarom is het handig te weten hoe uw auto reageert in noodsituaties. Voor de 8 uur durende training gebruikt u dan ook uw eigen auto. U leert hoe u uw auto onder controle kan houden in noodsituaties. De auto loopt hierbij niet meer risico dan in het normale verkeer. Het gaat tenslotte om een antislipcursus. De training is inclusief een geheel verzorgde lunch.

De antislipcursus is mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid en subsidie van de provincie Overijssel.

Opgave en info

Voor opgave en meer informatie over de antislipcursus kunt u contact opnemen met de NIV in Meppel, telefoonnummer 0342 – 42 43 57 of planning@niv.nu