Ambassadeur van de Vrijheid JUNIOR

De gemeente Steenwijkerland is op zoek naar twee Ambassadeurs van de Vrijheid JUNIOR voor het Bevrijdingsfestival Overijssel. Dit doen wij door het organiseren van een gedichtenwedstrijd onder jongeren tussen de 16 en 20 jaar.

Logo fakkel Bevrijdingsfestival OverijsselDeze jongeren kunnen een gedicht, met als onderwerp oorlog, vrede of vrijheid, schrijven en tot uiterlijk 20 maart 2018 mailen naar representatie@steenwijkerland.nl. De twee winnaars van de gedichtenwedstrijd worden Ambassadeurs van de Vrijheid JUNIOR. Wij vragen of zij hun gedichten willen voordragen tijdens de 4 mei-herdenking ’s avonds in Steenwijk.

Ook is hun aanwezigheid gewenst bij een inspiratiedag voor alle ambassadeurs uit Overijssel op 28 maart in het Memory Museum in Nijverdal en bij een bijeenkomst in april in de gemeente Steenwijkerland. In ruil daarvoor krijgen de twee ambassadeurs een speciaal programma en toegangskaarten aangeboden voor het Bevrijdingsfestival Overijssel op 5 mei 2018.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met José Gaastra (telefoonnummer 06 - 51 605 402, e-mailadres jose.gaastra@steenwijkerland.nl).


Optredens Bevrijdingsfestival Overijssel