Maart is Woonmaand in Steenwijkerland

Langzaam verdwijnt de kou uit de lucht en smelten ook de laatste sneeuwresten. De lente komt eraan. Traditiegetrouw zeggen we dan: het is nu dé tijd om nieuwe plannen te maken voor in en om het huis. En daarom maken we van maart een woonmaand.

Logo Maart WoonmaandWe zetten onze schijnwerpers eens extra op de mooie bouwkavels die we voor u beschikbaar hebben. U kunt ze alvast bekijken op de overzichtelijke kavelkaart op www.wonenmetmeerwaarde.nl U vindt er alle informatie in één oogopslag. Natuurlijk komen we deze maand ook met een leuke actie. U hoort en leest er binnenkort meer over.

We hebben wat te vieren!

Op donderdag 15 maart hebben we in het Kornputkwartier in Steenwijk wat te vieren. De start van de verkoop van acht gloednieuwe woningen bijvoorbeeld, de lancering van de vernieuwde website van het Kornputkwartier én het begin van nieuwe bouwwerkzaamheden. In de omgeving van de Divisie en de Compagnie kunt u in de partytent terecht voor alle informatie, óók van de vrije kavels die in dit plan nog te koop zijn. Het programma begint om 17.00 uur en eindigt om 19.00 uur. U bent van harte welkom!