Heeft u het inwonersonderzoek al ingevuld?

Win een irischeque van € 50!
De gemeente Steenwijkerland wil haar inwoners graag betrekken bij het bestuur van onze gemeente. Daarom hebben onlangs alle huishoudens in de gemeente een geadresseerde uitnodiging voor het inwonersonderzoek ontvangen.

In dit onderzoek stellen wij u onder meer vragen over de voorzieningen in uw buurt, over zorg, leefbaarheid en veiligheid en dergelijke. U kunt aangeven wat u daarvan vindt. Ook kunt u aangeven welke onderwerpen volgens u het belangrijkste zijn voor het nieuwe gemeentebestuur. Die wordt in maart 2018 tijdens de gemeenteraadsverkiezingen gekozen.

Kortom: uw mening telt! Daarom vragen wij graag wat tijd van u om het inwonersonderzoek in te vullen. Leuke bijkomstigheid: onder de deelnemers die het inwonersonderzoek volledig hebben ingevuld verloten wij 10 Irischeques ter waarde van € 50.

Heeft u vragen?

Als u meer wilt weten over het onderzoek of vragen/opmerkingen heeft, dan kunt u contact opnemen met de helpdesk van I&O Research. Zij zijn op werkdagen bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800-40 50 60 2 of per e-mail helpdesk@ioresearch.nl