Informatiebijeenkomst voor startende ondernemer

Op donderdag 12 oktober organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met Stichting Kennisnetwerk Steenwijkerland een bijeenkomst speciaal voor iedereen die erover denkt een onderneming te starten of net begonnen is met een bedrijf. De bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is wel nodig in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Aanmelden kan tot en met dinsdag 10 oktober 2017.

Tijdens de bijeenkomst – met als thema financiën – wordt de starter door Kennis Netwerk Steenwijkerland bijgepraat over zaken als investeringsaftrek, urencriterium, zakelijke kilometers, willekeurige afschrijving en het opzetten van een goede administratie. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers. De gemeente Steenwijkerland stimuleert goed ondernemerschap en maakt het daarom, samen met Kennis Netwerk Steenwijkerland, mogelijk dat deelnemers deze bijeenkomst gratis kunnen bijwonen.

Aanmelden via de website

De bijeenkomst begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. De bijeenkomst gaat door als er minimaal 5 deelnemers zijn. Belangstellenden kunnen zich tot en met dinsdag 10 oktober 2017 aanmelden via www.steenwijkerland.nl/ondernemersbijeenkomsten Na aanmelding krijgen de deelnemers een e-mail met meer informatie. Ook belangstellenden die niet binnen de gemeente Steenwijkerland wonen, zijn welkom.