Werken bij de gemeente

Werken bij de gemeente Steenwijkerland betekent volop kansen en mogelijkheden. We hebben onze blik naar buiten gericht. Bewegen mee met de ontwikkelingen om ons heen. Dat vraagt om creatieve oplossingen en innovatieve ideeën. Dienstverlening staat voorop bij onze 360 medewerkers. We zijn er tenslotte voor onze inwoners en ondernemers. Ruim 43.000 in totaal.
Een baan bij de gemeente Steenwijkerland betekent ook, werken in een fantastische omgeving. Water in overvloed. Toeristische trekpleisters bij de vleet. Ook daarin zijn we dynamisch.

 • Vacatures

  Wil je ook bij ons werken? Bekijk onze vacatures!

 • Strategische HR visie Steenwijkerland

  De HR visie bepaalt de koers van ons personeelsbeleid. Met een HR visie stellen we gezamenlijk een toekomstbeeld vast. Een visie heb je nodig om heel concreet het personeelsbeleid op onderdelen in te kunnen vullen. Die koers, dat toekomstbeeld, hebben we kort en krachtig beschreven in de HR visie.

 • Organisatiebesluit Steenwijkerland

  Een organisatiebesluit geeft op hoofdlijnen de inrichting van de gemeentelijke organisatie en de verdeling van verantwoordelijkheden binnen de gemeentelijke organisatie weer.

 • Sociaal jaarverslag Steenwijkerland

  In het sociaal jaarverslag blikken we terug op het gevoerde sociale beleid in het afgelopen jaar.