Verkiezingen op 21 maart

Op 21 maart 2018 is er een gemeenteraadsverkiezing en een referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv). Om u te helpen een keuze te maken bij de gemeenteraadsverkiezing, kunt u gebruik maken van verschillende middelen. Zoals de verkiezingskrant. Hierin leggen politieke partijen uit waar zij voor staan en wat zij willen bereiken.

Hoe maak ik een keuze?

Hoe maak ik een keuze?
Om u te helpen een keuze te maken bij de gemeenteraadsverkiezing op 21 maart, kunt u gebruik maken van verschillende middelen. Met de Mijnstem tool (begin maart beschikbaar) kunt u bijvoorbeeld zien welke partij het beste bij u past. En in de verkiezingskrant leggen politieke partijen uit waar zij voor staan en wat zij willen bereiken. Meer informatie over hoe u een keuze kunt maken.
 

Gemeenteraadsverkiezing 2018

Gemeenteraadsverkiezing
U kiest als inwoner van de gemeente Steenwijkerland wie u vertegenwoordigt in de gemeenteraad van de gemeente Steenwijkerland in de komende raadsperiode (2018 – 2022). Meer informatie over de gemeenteraadsverkiezing 2018.
 

Referendum

Bij het referendum stemt u voor of tegen de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Meer informatie over het referendum.