Gratis workshop over energieneutraal verbouwen

Bent u eigenaar van een vrijstaand huis of twee-onder-een-kapper? Heeft u verbouwplannen en wilt u kijken hoe u uw woning energieneutraal kunt maken? Dán kunt u op dinsdag 12 december a.s. meedoen aan de gratis workshop Energieneutraal Verbouwen. Deze workshop is van 19.30 uur tot 21.30 uur in Oudleusen. Heeft u belangstelling? Aanmelden kan heel eenvoudig via de website van het Energieloket.

Tijdens de workshop hoort u wat energieneutraal inhoudt. Ook is er aandacht voor maatregelen, kosten en financiering. Na afloop van de workshop kunt u zich voor vervolgactiviteiten opgeven. Allemaal met hetzelfde doel: u verder helpen bij het energieneutraal verbouwen van uw huis. Zo kunt u zich bijvoorbeeld ook laten begeleiden door een onafhankelijk energieneutraal-coach. En dat geeft een fijn steuntje in de rug.  
De workshop is onderdeel van het project Energieneutraal Verbouwen West-Overijssel. Hierin werken we als Steenwijkerland samen met vijf andere Overijsselse gemeenten. 

Ook meedoen? Meld u aan!
De workshop is op dinsdag 12 december a.s. van 19.30 uur tot 21.30 uur in Ontmoetingscentrum De Wiekelaar aan de G.W. Spiegelstraat 6 in Oudleusen.
Wilt u ook meedoen aan de workshop? Meld u dan aan. Dat kan via de website van het Energieloket, onder het kopje Energieneutraal Verbouwen: www.energieloket-west-overijssel.nl/gemeente/Steenwijkerland/

Samen werken aan een energieneutrale toekomst!
Bouwen aan een energieneutrale toekomst staat in Steenwijkerland hoog op de agenda. Hoe kunnen we de energie die we nodig hebben zélf opwekken? Alle ideeën daarover zijn welkom. En natuurlijk zijn er ook al veel mooie initiatieven. Van bewoners die samen het heft in handen nemen. Via de G1000 Steenwijkerland hopen we nóg meer te verzamelen én afspraken te maken voor de toekomst. Ook meepraten over ‘energieneutraal’? Kijk op www.g1000steenwijkerland.nl