Oldemarkt - Boterberg

Bedrijventerrein met woon-/werklocaties te Oldemarkt

Het bedrijventerrein Boterberg, gelegen ten noordwesten van Oldemarkt, is gericht op kleinschalige bedrijvigheid met lokale of bovenlokale functie. De zuidzijde van het terrein biedt volop ruimte voor nieuwe bedrijven of bedrijven die willen uitbreiden. Om beter aan te kunnen sluiten bij de lokale economische situatie, is de bestemming van een gedeelte van het terrein gewijzigd. Hiermee kunnen op een gedeelte van het terrein woon-/werk combinaties worden gerealiseerd. 

Naar kaart (Atlas van Overijssel)

Uitgifteprijzen

Voor de zichtlocaties van het bedrijventerrein wordt een prijsniveau van € 51,00 per m2 (exclusief BTW, en exclusief kosten koper, uitgifteprijzen bedrijventerreinen 2016) gehanteerd. Het binnenterrein kost € 47,00 per m2 (exclusief BTW, en exclusief kosten koper, uitgifteprijzen bedrijventerreinen 2016). Voor de woon-/werk-locaties wordt een toeslag per te bouwen woning gerekend van € 20.000,00 (exclusief BTW, en exclusief kosten koper, uitgifteprijzen bedrijventerreinen 2015), dit bedrag komt bovenop de prijs per m2 voor zicht- of niet-zichtlocaties.

Interesse in dit bedrijventerrein?

Wilt u informatie over beschikbare kavels en of uw bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan op een bepaalde locatie? Dan kunt u contact opnemen met de accountmanagers bedrijven van de gemeente Steenwijkerland. Wilt u een pand huren of kopen? Dan kunt u contact opnemen met de diverse makelaars uit de regio.