Ondernemersbijeenkomsten

In de gemeente Steenwijkerland worden regelmatig bijeenkomsten voor startende- en gevestigde ondernemers georganiseerd.

Voor startende ondernemers

De gemeente organiseert samen met netwerkorganisaties elke maand een bijeenkomst voor startende ondernemers. Deze bijeenkomsten kunt u gratis bijwonen. De informatie die tijdens deze bijeenkomst wordt gegeven, kan u helpen bij een goede start van uw bedrijf. De bijeenkomst vindt plaats op:

 • donderdag 11 oktober 2018, in samenwerking met ZME, 'Werken met het netwerkkleed'. Het maximum aantal deelnemers is bereikt.

 • donderdag 15 november 2018, tijdens de Week van de Ondernemer

 • donderdag 13 december 2018

Onderwerp voor startersbijeenkomst?

Wilt u meer weten over een bepaald onderwerp en is dit onderwerp nog niet opgenomen in de planning? Geef het door aan de accountmanager bedrijven. Misschien kunnen we het onderwerp bespreken in een van de startersbijeenkomsten.
 

Voor ondernemers

In de gemeente Steenwijkerland worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd door diverse organisaties. U vindt hier een overzicht. Organiseert u zelf een bijeenkomst in Steenwijkerland die ook interessant is voor andere ondernemers? Geef dit dan door aan de Accountmanager bedrijven via info@steenwijkerland.nl. Dan kan deze bijeenkomst op deze pagina worden vermeld.

Oktober 2018

November 2018

 • Vrijdag 9 november tot en met vrijdag 16 november 2018, Week van de Ondernemer Steenwijkerland
  De Week van de ondernemer bestaat uit de volgende activiteiten:

  • Vrijdag 9 november 2018, Business Gala Steenwijkerland
   De Week van de Ondernemer gaat van start met het Business Gala. Dit jaar een speciale editie, want voor de 20e keer wordt de ‘Ondernemer van het Jaar’ bekend gemaakt. Niet alleen de winnaar 2018 wordt in het zonnetje. In deze  editie is er speciale aandacht voor alle oud winnaars van de verkiezing ‘Ondernemer van het Jaar’. Speciale gast deze avond is Sander Schimmelpenninck. Aanmelden kan via Business Club Steenwijkerland.

  • Maandag 12 november 2018 – Dag van het Toerisme
   Voor de ondernemers in de horeca- en recreatiebranche staat er tijdens de Dag van het Toerisme een inspirerende bijeenkomst gepland. In samenwerking met KopTop en Koninklijke Horeca Nederland wordt een aansprekend programma aangeboden waar ook de cijfers, trends en ontwikkelingen in de branche centraal staan. Binnenkort meer informatie.

  • Dinsdag 13 november 2018 – Dag van de Agro
   De Dag van de Agro wordt samen met LTO Noord ingevuld. Voor de agrarische ondernemers in de regio wordt een inspirerend programma aangeboden. Binnenkort meer info.

  • Woensdag 14 november 2018 – Dag van de Detailhandel
   Vanaf 18.00 uur zijn ondernemers in de detailhandel welkom om gezamenlijk af te trappen met een hapje. Aansluitend volgt een gevarieerd programma in het Vestzaktheater van Rabo Theater de Meenthe.

  • Donderdag 15 november 2018 – Bedrijven Promotiedag
   Bedrijven en organisaties uit Steenwijkerland presenteren zich tijdens de Bedrijven Promotiedag op de beursvloer van Rabo Theater De Meenthe. Om 12.00 uur is er een netwerklunch, met sprekers Jacco Vonhof (voorzitter MKB Nederland) en Manon Koldewijn (programmamanager Human Capital Agenda). Om 14.00 uur gaat de beurs van start en kan iedereen tot 22.00 uur een gratis bezoek brengen. Tijdens de beurs is er een bijeenkomst voor starters en

  • Vrijdag 16 november 2018 – Backstage bij … Dag
   Tijdens de ‘Backstage bij … Dag’ gaan scholieren van het middelbaar onderwijs op bezoek bij Steenwijkerlandse bedrijven. De deelnemende bedrijven willen hen graag interesseren voor toekomstige banen en stellen daarom graag de deuren open.

 • Dinsdag 13 november, 15.30 tot 17.30 uur, cyclus: gezondheid is te managen.
  Deel 2 van 3: Werkomgeving en menselijk gedrag door Mirella Duiven, aanmelden via Kennis Netwerk Steenwijkerland

December 2018