Ondernemersbijeenkomsten

In de gemeente Steenwijkerland worden regelmatig bijeenkomsten voor startende- en gevestigde ondernemers georganiseerd.

Voor startende ondernemers

Elke 2e donderdag van de maand organiseert de gemeente een bijeenkomst voor startende ondernemers. Deze bijeenkomsten kunt u gratis bijwonen. De informatie die tijdens deze bijeenkomst wordt gegeven kan u helpen bij een goede start van uw bedrijf. De bijeenkomsten vinden plaats op:

  • Donderdag 12 oktober 2017 van 19.00 tot 21.00 uur in samenwerking met Kennis Netwerk Steenwijkerland, met als onderwerp Financiën. U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier bijeenkomst voor startende ondernemers.

  • Donderdag 9 november 2017 van 19.00 tot 21.00 uur (meer informatie volgt)

  • Donderdag 14 december 2017 van 19.00 tot 21.00 uur (meer informatie volgt)
     

Onderwerp voor startersbijeenkomst?

Wilt u meer weten over een bepaald onderwerp en is dit onderwerp nog niet opgenomen in de planning? Geef het door aan de accountmanager bedrijven. Misschien kunnen we het onderwerp bespreken in een van de startersbijeenkomsten.
 

Voor ondernemers

In de gemeente Steenwijkerland worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd door diverse organisaties. U vindt hier een overzicht. Organiseert u zelf een bijeenkomst in Steenwijkerland die ook interessant is voor andere ondernemers? Geef dit dan door aan de Accountmanager bedrijven via info@steenwijkerland.nl. Dan kan deze bijeenkomst op deze pagina worden vermeld.

Oktober 2017

November 2017

  • vrijdag 10 november, vanaf 20.00 uur, Business Gala, Rabo Theater de Meenthe te Steenwijk, Business Club Steenwijkerland

  • vrijdag 10 november tot en met vrijdag 17 november, Week van de Ondernemer

  • donderdag 16 november, ZME Bedrijfsbezoek: Een kijkje achter de schermen bij Rabotheater De Meenthe in Steenwijk, ZME-Netwerk

December 2017