Inkoop begeleiding

Onder inkoop begeleiding valt de individuele begeleiding, groepsbegeleiding (dagbesteding), kortdurend verblijf en het vervoer van en naar de dagbesteding. Dit contract wordt in Steenwijkerland de basisovereenkomst Wmo genoemd.

De basisovereenkomst Wmo (pdf, 303 KB) is met een jaar verlengd tot 1 januari 2018. De aanbieders uit 2016 hebben via een addendum (pdf, 60,9 KB) de basisovereenkomst verlengd. Bekijk het overzicht van de aanbieders van de basisovereenkomst Wmo (pdf, 35,8 KB).

Het blijft voor nieuwe aanbieders mogelijk om toe te treden tot de markt. Om in aanmerking te komen voor de basisovereenkomst Wmo moet u aan een aantal kwaliteitseisen voldoen. Bekijk hiervoor de checklist documenten voor Basisovereenkomst inkoop Wmo (pdf, 112 KB). U kunt online een aanvraag indienen om de Basisovereenkomst inkoop Wmo met de gemeente Steenwijkerland te ondertekenen. Om uw aanvraag in behandeling te kunnen nemen, hebben we bewijsstukken van de kwaliteitseisen nodig. U kunt de documenten uploaden via het aanvraagformulier.

Wilt u meer informatie over de basisovereenkomst Wmo, vul dan het contactformulier in met het verzoek om extra informatie. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.