Nieuws RSS icoon

 • Open Monumentendag 2019

  19 augustus 2019

  Op zaterdag 14 september van 10.00 - 17.00 uur wordt de jaarlijkse Open Monumentendag gehouden. In Steenwijkerland openen 45 historische locaties hun deuren voor het publiek. Dankzij de inzet van veel vrijwilligers is er op die dag van alles te doen en te beleven voor jong en oud. Zoals elk jaar valt dit weekend samen met het Uitfestival Kopje Cultuur Steenwijk.

 • MijnOverheid Berichtenbox

  Wilt u post van de gemeente digitaal ontvangen? Dat kan via MijnOverheid. De Berichtenbox van MijnOverheid is uw persoonlijke brievenbus voor post van de overheid. U kunt ervoor kiezen om berichten over het verlopen van uw identiteitskaart en paspoort via MijnOverheid te ontvangen. Ook andere overheidsbedrijven zoals het RDW, Kadaster, UWV sturen post digitaal via MijnOverheid.

 • Iets melden? Makkelijk en snel via onze website

  24 mei 2019

  Ziet u iets in de openbare ruimte dat gemaakt of opgeruimd moet worden? Dan kunt u dat bij ons melden. Dat kan gewoon digitaal via onze website. Wel zo makkelijk en snel. Het formulier om een melding te doen hebben we een stuk eenvoudiger gemaakt. Het enige wat u hoeft te doen, is aan te geven wat u wilt melden en waar dat is. Nieuw is, dat u nu ook een document (bijvoorbeeld een foto) kunt toevoegen. Doet u een melding, dan houden we u uiteraard op de hoogte van wat we ermee gedaan hebben. Wilt u er meer over weten? Ons Klantcontactcentrum, telefoon 14 0521, helpt u graag verder. Het formulier ‘iets melden’ vindt u op de homepage van onze website.