Blijf op de hoogte van het actuele nieuws en bekijk de nieuwsbrieven.

• Terugkijken online informatie bijeenkomst 'Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?'

06 oktober 2021

Heeft u de online bijeenkomst over het verduurzamen van uw huis gemist? Deze kunt u terugkijken. Op deze pagina leest u hoe u dat kunt doen.

• Online informatiebijeenkomst Energieneutraal Verbouwen

10 september 2021

In een energieneutraal huis woont u comfortabel, wekt u uw eigen energie op en gebruikt u zo min mogelijk energie. Zo bent u klaar voor uw duurzame toekomst. Wilt u weten hoe u dit aanpakt? Laat u zich dan inspireren door de online informatiebijeenkomst Energieneutraal Verbouwen.

• Video duurzaamheid Steenwijkerland 2020 - Samen energiek bezig

29 juli 2021

In 2050 wil Steenwijkerland een energieneutrale gemeente zijn. Dat houdt in: evenveel (duurzame of hernieuwbare) energie gebruiken als we zelf opwekken.

In de video 'Samen energiek bezig' nemen we u mee naar een aantal initiatieven van het jaar 2020:

• Duurzaamheidskranten

21 juli 2021

Verduurzamen doe je niet ineens, dat moet tussen de oren gaan zitten. Het gevoel dat we allemaal iets kunnen doen groeit. Net als het besef dat al die stappen, klein of groot, meehelpen op weg naar een CO2-neutrale gemeente Steenwijkerland. En de winst? We worden steeds “groener” in de kop. Daarom brengen we regelmatig een speciale krant uit.