Blijf op de hoogte van het actuele nieuws en bekijk de nieuwsbrieven.

• Online informatiebijeenkomst Energieneutraal Verbouwen

06 januari 2022

Wilt u uw energierekening drastisch verlagen? Of uw woning energieneutraal of energiepostief maken? Wilt u weten hoe u uw woning kunt isoleren? Of hoe u zelf energie op kan wekken? Doe dan mee met onze online informatiebijeenkomst: Energieneutraal verbouwen.

• Online informatiebijeenkomst ‘Zo bespaart u geld en energie. Verduurzaam uw huis!’

10 januari 2022

De energieprijzen stijgen enorm. Steeds meer inwoners vragen zich af hoe ze de energiekosten in de hand kunnen houden. In een verduurzaamde woning woont u voordelig, energiezuinig en comfortabel.

• Terugkijken informatiebijeenkomst ‘Zo bespaart u geld en energie. Verduurzaam uw huis!’

25 november 2021

Heeft u de online bijeenkomst over het verduurzamen van uw huis gemist? Deze kunt u terugkijken. Op deze pagina leest u hoe u dat kunt doen.

• Kom ook langs bij het Infopunt Duurzaam Doen in Steenwijk

25 november 2021

Wilt u weten hoe u uw huis energiezuiniger kunt maken? Hoe u het kunt isoleren? Of welke mogelijkheden u nog meer hebt om energie te besparen? De voorlichters in het Infopunt Duurzaam Doen helpen u op weg met gerichte informatie, tips en persoonlijke adviezen.

• Video duurzaamheid Steenwijkerland 2020 - Samen energiek bezig

29 juli 2021

In 2050 wil Steenwijkerland een energieneutrale gemeente zijn. Dat houdt in: evenveel (duurzame of hernieuwbare) energie gebruiken als we zelf opwekken.

In de video 'Samen energiek bezig' nemen we u mee naar een aantal initiatieven van het jaar 2020:

• Duurzaamheidskranten

21 juli 2021

Verduurzamen doe je niet ineens, dat moet tussen de oren gaan zitten. Het gevoel dat we allemaal iets kunnen doen groeit. Net als het besef dat al die stappen, klein of groot, meehelpen op weg naar een CO2-neutrale gemeente Steenwijkerland. En de winst? We worden steeds “groener” in de kop. Daarom brengen we regelmatig een speciale krant uit.