Webinar Energieneutraal verbouwen

Op donderdag 18 maart en donderdag 1 april wordt er een gratis webinar georganiseerd over het energiezuinig verbouwen of aardgasvrij maken van woningen.

Veel mensen willen energiezuinig of zelfs aardgasvrij wonen. Wilt u weten hoe u uw woning energiezuinig verbouwd en/of aardgasvrij maakt? Kijk dan ons webinar: Energieneutraal verbouwen. Tijdens deze online bijeenkomst vertelt een energieneutraalcoach over verschillende maatregelen die u kunt treffen. Ook vertelt hij wat daarvan de kosten zijn en geeft inzicht in financieringsmogelijkheden. Via de chat kunt u ook vragen stellen.

Gratis en vrijblijvend

Het webinar is gratis en vrijblijvend te bekijken. Het webinar wordt tweemaal gegeven. Meldt u hier aan voor het webinar op donderdag 18 maartof voor het webinar op donderdag 1 april. Het webinar duurt één uur en is eenvoudig volgen via een computer, tablet of telefoon. Ook kunt u zich na afloop opgeven voor vervolgactiviteiten van het project zoals een 100% interactieve vervolgworkshop op 15 april.

“Mensen laten zich afschrikken door de kosten terwijl dat mij heel erg meeviel” aldus Marcel. Hij bezocht eerder deze bijeenkomst en liet zijn huis verbouwen. Wilt u zijn verhaal lezen of u aanmelden voor het webinar? Ga dan naar: www.duurzaambouwloket.nl/env.

Project Energieneutraal verbouwen

Het project Energieneutraal Verbouwen is opgezet door zes gemeenten in West-Overijssel. Het project biedt ondersteuning aan huiseigenaren, waarmee het energieneutraal verbouwen van uw huis een stuk eenvoudiger wordt. Bezoek de pagina www.duurzaambouwloket.nl/env voor meer informatie.