Berichten over uw Buurt

Bent u 25 jaar of ouder? Heeft u een e-mailadres opgegeven in MijnOverheid? Dan ontvangt u vanaf juni 2024 maximaal 1 keer per week een e-mail van Overheid.nl met Berichten over uw Buurt. Zo laat de overheid u weten wat er speelt in uw eigen buurt.

Berichten over uw Buurt informeert u per e-mail over bekendmakingen van de overheid. Die gaan bijvoorbeeld over een vergunning voor het verbouwen van een huis, het kappen van een boom of het houden van een buurtfeest. De e-mail wordt gestuurd naar het e-mailadres wat bekend is bij MijnOverheid.
U ontvangt automatisch een e-mail met Berichten over uw Buurt rondom uw eigen woonadres.Dit zijn bekendmakingen van uw gemeente, provincie, waterschap, regionaal samenwerkingsverband en van de Rijksoverheid. Deze staan ook op de website officielebekendmakingen.nl
Meer weten over Berichten over uw buurt? Kijk dan op de website van Overheid.nl. Daar vindt u ook een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden.

Afmelden of aanpassen

Wilt u liever geen Berichten over uw buurt ontvangen? Afmelden kan eenvoudig via de afmeldlink in de e-mail. 
Wilt u de e-mail vaker ontvangen? Of de afstand rondom uw woonadres aanpassen? Dit doet u op MijnOverheid onder 'Wonen'. U kunt zich daar ook afmelden en opnieuw aanmelden.