Reconstructie fietspad Ossenzijl-Kalenberg-Wetering

Nieuws

Bewonersbrief start werkzaamheden fietspad Ossenzijl-Kalenberg-Wetering, september 2020 (pdf 1,5mb)
Bewonersbrief update fietspad Ossenzijl-Kalenberg-Wetering, juni 2020 (pdf 108kb)
Bewonersbrief update fietspad Ossenzijl-Kalenberg-Wetering, maart 2020 (pdf 165kb)

De aanbesteding heeft inmiddels plaatst gevonden. Aannemer Schagen uit Hasselt gaat de werkzaamheden uitvoeren. Het tracé Ossenzijl-Kalenberg wordt volledig vervangen in grijs beton en blijft 1,5m breed. Het Heuvenpad wordt vervangen van 1,5m naar 2,5m in grijs beton. Er wordt gewerkt in fasen om hinder voor de omgeving te beperken. Aannemer Schagen heeft Henrie Snoeijer aangesteld als omgevingsmanager van het project. Hij is aanspreekpunt voor vragen. Ook is er een omgevingsapp waarmee bewoners op de hoogte kunnen blijven van de voortgang van het project.

Waarom

Het fietspad Ossenzijl-Kalenberg-Wetering is aan vervanging toe. Dit onderhoud is hard nodig, op een aantal plekken is de kwaliteit van het asfalt in de loop van de jaren erg verminderd. De reconstructie van fietspad Ossenzijl-Kalenberg–Wetering is onderdeel van het project “Aanpak 12 fietspaden Steenwijkerland”.

De uitvoering start begin november 2020 en zal eind maart 2021 afgerond zijn.

Omgevingsmanager

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Henry Snoeijer is de omgevingsmanager vanuit de aannemer. U kunt contact met hem opnemen via h.snoeijer@schageninfra.nl of via telefoonnummer 06 – 25 68 37 33.
Heeft u vragen aan de gemeente? Neem dan gerust contact op met Sebastiaan Top, projectleider gemeente Steenwijkerland. Hij is bereikbaar via sebastiaan.top@steenwijkerland.nl of via telefoonnummer 14 0521.

Omgevingsapp

Via een omgevingsapp kunr u ook op de hoogte blijven van de voortgang van het project. Dat kan via de app Schagen Infra, gratis te downloaden in de app- of playstore. Door in de app te klikken op "Fietspad Ossenzijl-Kalenberg" volgt u het project. Tijdens de uitvoering worden er wekelijks nieuwtjes en foto’s geplaatst.

Zie ook