Wegwerkzaamheden en wegafsluitingen in Steenwijkerland

Deze pagina geeft het overzicht van wegwerkzaamheden en wegafsluitingen binnen gemeente Steenwijkerland.

Onderhoud asfaltwegen 2020 Steenwijkerland

Van 13 augustus tot en met 18 december wordt op diverse locaties onderhoud uitgevoerd aan de asfaltwegen. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid met borden. Ook worden verkeersregelaars ingezet. We hebben voor u een overzicht van de locaties gemaakt.

Straatwerk Gierwal

Van 17 augustus t/m 25 september 2020 wordt de Gierwal herstraat. Er is geen doorgaand verkeer mogelijk, omleiding via de Van Karnebeeklaan.

Onderhoud N331 en N334 bij Vollenhove en Zwartsluis door Provincie

Provincie Overijssel voert onderhoud uit aan de verharding van de provinciale wegen N331 bij Vollenhove van 7 september tot en met 9 oktober 2020 en de N334 bij Zwartsluis van 12 oktober tot en met 12 december 2020. Op de website van de provincie Overijssel staat alle informatie over deze provinciale werkzaamheden.

Blokzijl

• Juliana van Stolbergstraat tussen Wilhelminastraat en Slingerpad/Boffersweidje: op 28 september 2020 van 7.00 tot 17.00 uur afgesloten voor de aanleg van glasvezel.
  • Zuiderstraat vanaf de Zuiderwalstraat tot de Juliana van Stolbergstraat: van 29 september tot en met 1 oktober van 7.00 tot 17.00 uur afgesloten voor de aanleg van glasvezel,

Giethoorn

• Kanaaldijk: van 10 augustus tot en met 23 december 2020 afgesloten voor gemotoriseerd verkeer (met uitzondering van landbouwverkeer) voor de vervanging van het gemaal van het Waterschap,

Steenwijk

• Kanaalstraat (tussen huisnummer 1 en 7): van 7 september tot en met 7 oktober 2020 gedeeltelijk afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, fietsers en voetgangers in verband met de renovatie van een woningblok.
  • Parkstraat (tussen huisnummer 13 en 23): van 5 oktober tot en met 6 november 2020 gedeeltelijk afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, fietsers en voetgangers in verband met de renovatie van een woningblok.
  • Oosterstraat, Gasthuisstraat, Markt (24 t/m 48), Kerkstraat (1 t/m 5), Woldpromenade, Korte Woldpromenade, Neerwoldstraat (9a t/m 39), Paardenmarkt, Burg. G. Borgesiusstraat (tussen Oosterpoort en Weemstraat): afgesloten op 3 november 2020 van 5.30 tot 19.00 uur voor de Elfduizendmarkt.

Willemsoord

• Koningin Wilhelminalaan: op 30 oktober 2020 tussen 1.00 en 5.00 uur volledige stremming voor alle verkeer in verband met werkzaamheden aan de spoorwegovergang.