Actieplan pilot Sociaal Veilig Sporten - een samenvatting

De gemeente Steenwijkerland heeft meer dan 100 sport- en beweegaanbieders. Met het Actieplan pilot Sociaal Veilig Sporten krijgen deze aanbieders de mogelijkheid om de clubkadercoach om hulp te vragen.

Deze coach biedt zijn/haar hulp aan in de omgeving van de vereniging, in de bestuurskamer of langs de lijn. Samen met de sport- of beweegaanbieder wordt bekeken wat er nodig is om te zorgen voor een gezond en sociaal sportklimaat. Bewustwording speelt hierbij een grote rol: Welk gedrag wil je graag terugzien bij jouw sportclub? En wat kun je hier als club zelf in doen?
In de samenvatting van het Actieplan pilot Sociaal Veilig Sporten (pdf, 1.14 MB) leest u wat het actieplan op hoofdlijnen inhoudt. 

Meer informatie

Heeft u beleidsmatige vragen over het actieplan? Neem dan contact met ons op via e-mail info@steenwijkerland.nl of via telefoonnummer 14 0521.
Heeft u praktische vragen over ondersteuning? Neem dan contact op met clubkadercoach Janita Kist via e-mail j.kist@sportservicezwolle.nl of via telefoonnummer 06 - 28 76 21 84.