Sportbingoquiz: moedig ook uw leden aan om mee te doen want er zijn sportieve prijzen voor de club te winnen!

U heeft vast de aankondiging al gezien. Op vrijdagavond 26 maart organiseren we de eerste Sportbingoquiz van Steenwijkerland. Voor alle sportliefhebbers in onze gemeente. Of ze nu zelf actief sporten of er liever naar kijken. In deze nieuwsbrief sturen we u de uitnodiging en vertellen we meer over het programma. Brengt u de Sportbingoquiz bij uw leden onder de aandacht? Dat is om meerdere redenen belangrijk. Want niet alleen staat de Steenwijkerlandse sport op 26 maart in de spotlight, er zijn ook sportieve prijzen te winnen voor de club!

Wat gaan we doen tijdens de online Sportbingoquiz? Onder leiding van de bekende sportspeaker Jannes Mulder spelen we een bingo, kijken we hoeveel we eigenlijk weten van de sport in onze gemeente, brengen we bekende én minder bekende sporters in beeld en als kers op de taart overhandigen we het ondertekende Steenwijkerlands Sport & Beweegakkoord. Een leuk en afwisselend programma met muziek van The Moonshine Ramblers.

Iedereen kan meedoen

Deelname aan de Sportbingoquiz kost niets. Aanmelden kan via www.sportbingoquiz.nl Na aanmelding krijgen de deelnemers de bingokaart per mail opgestuurd. Liever kijken dan meedoen? Ook dat kan. Op 26 maart is de Sportbingoquiz live te volgen via www.sportbingoquiz.nl!

Delen = top

Natuurlijk hopen we op veel deelname aan deze eerste Sportbingoquiz van Steenwijkerland. Daarom vragen we iedereen deze uitnodiging te delen via e-mail, website, WhatsApp-groepen en social media. Natuurlijk is het retweeten en liken van onze posts én bijvoorbeeld die van de aanvoerders van het sportakkoord ook top.

Een tipje van de sluier

In welk jaar werd SV Blokzijl opgericht? En welk nummer hadden Evert van Benthem en Carla Zielman tijdens het marathonschaatsen allebei op hun been? Vragen die op 26 maart zomaar voorbij kunnen komen tijdens de Sportbingoquiz. De antwoorden kunnen na afloop van de uitzending opgestuurd worden. Voor iedereen die dat doet is een prijsje beschikbaar.
Prijzen zijn er ook te winnen bij de bingo. Voor de winnaars maar óók voor hun club. We spelen in totaal drie rondes. In elke ronde maken de deelnemers kans op tegoedbonnen voor sportartikelen, sportmaterialen en een workshop of een leuke activiteit voor de club. Meedoen dus!

Meer weten?

Laat het ons vooral weten. Mailen kan naar sport@steenwijkerland.nl