Op weg naar een Steenwijkerlands Sportakkoord

Waar gaan we ons de komende jaren op richten als het om sport en bewegen gaat? Dát staat straks in het Steenwijkerlands Sportakkoord. De inhoud bepalen we met elkaar.

Wat vinden we belangrijk? Dit heeft geleid tot ‘de voorzet’ (pdf, 1,6 MB). Uitgangspunten waarvan we zeggen: dát is de basis voor ons sportakkoord. Daarover zijn we met (sport)verenigingen en organisaties in overleg gegaan. De opmerkingen, tips en suggesties die zijn gemaakt hebben we concreet uitgewerkt in een 'wedstrijdplan' (pdf, 935 KB).

We zijn benieuwd naar uw mening over het wedstrijdplan

Dat wedstrijdplan (pdf, 935 KB) is nu in concept klaar. En ook nu stellen we de vraag: is dit wat we met elkaar hebben afgesproken? Zijn we volledig? We horen het graag. U kunt uw mening geven door het reactieformulier in te vullen. Dat kan per thema. Is een thema voor u niet van toepassing? Dan kunt u dit bij de eerste vraag aangeven. U wordt dan direct doorgestuurd naar het volgende thema. We ontvangen uw reactie graag vóór 1 april 2019.

Vervolg

Krijgen we de groene kaart? Dan ligt - na een akkoord van de gemeenteraad - de weg open naar een Steenwijkerlands Sportakkoord waar we met elkaar een handtekening onder kunnen zetten!