Tijdelijk gratis advies van het Ondernemersklankbord

De huidige situatie als gevolg van het coronavirus heeft grote gevolgen voor ondernemers. Het Ondernemersklankbord (OKB) staat klaar voor de ondernemers in nood om ze met raad en daad - maar vooral ook met een luisterend oor - te helpen.
Omdat veel ondernemers momenteel in financiële nood zitten, geven ze tijdelijk gratis advies.

De huidige situatie als gevolg van het coronavirus heeft grote gevolgen voor ondernemers. Het Ondernemersklankbord (OKB) staat klaar voor de ondernemers in nood om ze met raad en daad - maar vooral ook met een luisterend oor - te helpen. Schroom dus niet als u ergens mee zit en zoek contact met een adviseur van OKB. Dan kan snel en eenvoudig met een telefoontje naar 070-349 06 00 of een mail naar Ondernemersklankbord. Kijk op www.ondernemersklankbord.nl voor meer informatie.


Het Ondernemersklankbord is een landelijke stichting die onafhankelijk advies geeft aan (startende) ondernemers die behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding bij het ondernemerschap. Het adviestraject, waarvan de gemeente de kosten betaalt, duurt een half jaar. Er is eerst een intakegesprek. Vervolgens bepaalt de adviseur van het Ondernemersklankbord of u voor deelname in aanmerking komt.

OKB hulp bij ondernemen