Steenwijk - Eeserwold

Eeserwold ligt aan de rand van Steenwijk direct aan de A32. Het bedrijvenpark heeft een hoogwaardige uitstraling en is toch voor iedereen haalbaar. Er zijn al kavels beschikbaar vanaf 1100 m2. De kavelprijs is vanaf €73,- per m2 (exclusief btw). Kiest u voor deze goed bereikbare plek om uw ondernemersdromen waar te maken?

Bereikbaarheid

Door de ligging direct aan de A32 bent u in een half uur in hartje Zwolle, Heerenveen of Leeuwarden. Groningen, Almelo en Apeldoorn bereikt u in een uur.
Steenwijk heeft een intercitystation met een P+R en een fietsenstalling waar u de eerste 24 uur gratis stalt met uw OV-Chipkaart. Ook kunt u hier een OV-fiets pakken en fietst u in tien minuten naar het bedrijvenpark. Handig voor medewerkers of bezoekers die bij voorkeur met het openbaar vervoer reizen.

Duurzaam Eeserwold

Als je de kans krijgt een compleet nieuw bedrijvenpark te realiseren in deze tijd, doe je er alles aan om dit zo duurzaam mogelijk te doen. Duurzaam in de breedste zin van het woord! Het bedrijvenpark grenst direct aan het Eesermeer en dat alleen al zorgt voor een fijn klimaat. Veel frisse lucht en een koelere temperatuur bij warme zomers. Daarbij kunnen bedrijfspanden aangesloten worden op het koelwatersysteem Lake Sourced Cooling (UR Cool). En heeft u al gezien dat alle openbare verlichting led is en we voorzien in een hoogwaardig glasvezelnetwerk? Natuurlijk is er camerabeveiliging op dit bedrijventerrein aanwezig.

Waterstof

Momenteel onderzoekt een samenwerkingsverband, bestaande uit RENDO, GroenLeven, Landgoed De Woldberg, Gemeente Steenwijkerland, N-Tra en Roelofs, de mogelijkheden voor de productie van waterstof op Eeserwold. Waterstofgas is een groen alternatief voor aardgas en kunt u toepassen voor het verwarmen van uw pand of als groene brandstof voor uw transportvoertuigen. Werkt u veel met hoge temperatuur-processen? Het project Waterstof Eeserwold helpt u om uw klimaatambities te bereiken.

Interesse in dit bedrijventerrein?

Een overzicht van de kavels vindt u op www.eeserwold.nl/kavelkaart. Wilt u meer informatie over de kavels? Of wilt u weten of uw bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan op een bepaalde locatie? Dan kunt u contact opnemen met accountmanager bedrijven van de gemeente Steenwijkerland.

Ook kunt u contact opnemen met
Marcel Grit van Roelofsgroep www.roelofsgroep.nl
Telefoonnummer: +31 6 51 79 82 66
Email: m.grit@roelofsgroep.nl

Op woensdagochtend kunnen belangstellenden op afspraak van 9.00 tot 12.00 uur terecht in het infocentrum aan de Beukenhof 8 in Steenwijk.

2021 logo Eeserwold