Routebeschrijving

Met de auto

1. Vanuit Leeuwarden (A32)

Neem de afslag Steenwijk-Noord (afrit 7) en ga daarna rechtsaf. Neem bij de rotonde de tweede afslag. U rijdt nu de Ruxveenseweg (N334) op. Deze weg blijft u steeds volgen tot de volgende rotonde. Neem ook bij deze rotonde de tweede afslag richting Steenwijk. U rijdt door tot de volgende rotonde. Neem bij de rotonde de tweede afslag. U rijdt nu op de Vendelweg. Neem de tweede weg rechts. Aan de rechterkant ziet u de parkeerplaats van het gemeentehuis.

 

2. Vanuit Zwolle (A28)

U verandert bij knooppunt Lankhorst (afrit 19) van snelweg. Ga de A32 op richting Leeuwarden. Neem de afslag Steenwijk-Zuid / Havelterberg (afrit 5). Ga aan het einde van de afrit linksaf richting Steenwijk. U rijdt door tot aan de rotonde. Neem bij de rotonde de tweede afslag richting Steenwijk. U rijdt nu op de Meppelerweg (N333). Kort daarna komt u weer bij een rotonde. Neem ook hier de tweede afslag. Na een poosje maakt deze weg een bocht naar links. Vanaf dat moment rijdt u op de Schansweg (N333). U vervolgt deze weg tot aan de volgende rotonde. Neem bij deze rotonde de eerste afslag. U rijdt nu op de Vendelweg. Neem de tweede weg rechts. Aan de rechterkant ziet u de parkeerplaats van het gemeentehuis.
 

3. Vanuit Emmeloord (A6)

Neem de afslag Emmeloord/De Munt (afrit 15). Ga bij de afrit rechtsaf richting Marknesse / Steenwijk. Blijf de borden naar Steenwijk volgen. U rijdt langs Marknesse en Blokzijl. Bij de rotonde voor Steenwijk neemt u de eerste afslag richting Zuidveen/Steenwijk. U rijdt door tot de volgende rotonde. Neem bij deze rotonde de tweede afslag. U rijdt nu op de Vendelweg. Neem de tweede weg rechts. Aan de rechterkant ziet u de parkeerplaats van het gemeentehuis.
 

Meer informatie

Kijk op www.routenet.nl voor een routeberekening vanaf uw huisadres. Of bereken uw route met Google Maps
 

Met het openbaar vervoer

Met de trein

Vanaf het intercitystation Steenwijk loopt u in ongeveer 15 minuten naar het gemeentehuis. Vanaf het station steekt u recht over en loopt u de Tromp Meestersstraat in. Aan het einde van de straat steekt u de Goeman Borgesiusstraat over en loopt u de Doelenstraat in. Aan het eind gaat u rechtsaf de Oosterstraat in. U komt daarna op de Markt. De Markt steekt u schuin over. Daarna houdt u links aan en gaat u de Onnastraat in. Na de Onnapoort slaat u rechtsaf. Nadat u circa 50-75 m hebt gelopen komt u bij het gemeentehuis.
Meer informatie hierover vindt u op www.ns.nl U kunt natuurlijk ook vanaf het station de bus of een regiotaxi nemen.
 

Met de bus

Kijk voor een reisadvies op www.9292ov.nl