Online informatiebijeenkomst ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?’

Op dinsdag 19 januari 2021 organiseren we een online informatiebijeenkomst waarin u antwoord krijgt op de vraag 'Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?' Dit doen we samen met duurzaamheidscombinatie DCZ. U kunt gewoon thuis kijken op uw computer, tablet of telefoon. Wel zo makkelijk. Wilt u er online bij zijn? Meld u dan aan. Na afloop krijgt u een gratis energiebespaartas.

Tijdens de online informatiebijeenkomst krijgt u informatie over:

  • Het energiezuiniger en comfortabeler maken van uw huis
  • Welke oplossingen daarvoor zijn
  • Hoe u uw energiekosten kunt verlagen
  • Welke subsidies er zijn voor verduurzaming
  • Mooie voorbeelden uit uw omgeving

Ook kunt u tijdens de bijeenkomst digitaal vragen stellen.

De online informatiebijeenkomst is bedoeld voor woningeigenaren in Steenwijkerland. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt een uur.

Gratis energiebespaartasLogo energiebespaartas

Alle deelnemende woningeigenaren in Steenwijkerland krijgen na afloop een gratis energiebespaartas. Daarin zitten energiebesparende producten én een kortingsbon die bij elkaar een waarde hebben van € 70. Daarnaast kunt u gebruikmaken van een gratis adviesgesprek met de energieadviseur.

Aanmelden

U kunt zich vooraf aanmelden door onderstaande QR-code te scannen of via de link xement.webinargeek.com/verduurzaam-slim-sl-19-1-21 Na aanmelding krijgt u een mail met daarin de link die u op 19 januari kunt aanklikken om de digitale bijeenkomst bij te kunnen wonen.

QR-code online bijeenkomst Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar