Online informatiebijeenkomst Energieneutraal Verbouwen

Op 20 september of 7 oktober 2021 kunt u als huiseigenaar gratis deelnemen aan de online bijeenkomst Energieneutraal Verbouwen. Heeft u verbouwplannen of wilt u aan de slag met het energieneutraal maken van uw woning? Dan is deze online bijeenkomst echt iets voor u.

Tijdens de online bijeenkomst vertelt de energieneutraalcoach over verschillende maatregelen, de kosten en financieringsmogelijkheden (zoals subsidies). 
U kunt de bijeenkomst eenvoudig volgen op uw computer, tablet of telefoon. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen. Ook kunt u zich na afloop opgeven voor vervolgactiviteiten van het project zoals een honderd procent interactieve vervolgworkshop op 26 oktober of speciale online bijeenkomst over warmtepompen op 4 november.

De online bijeenkomst wordt tweemaal gegeven. Op maandag 20 september en op donderdag 7 oktober. Het begint om 20.00 uur en duurt ongeveer een uur.

Leerzaam en verhelderend

Deelnemers van deze online bijeenkomst gaven de bijeenkomst een 8 en noemden de bijeenkomst verhelderend en duidelijk gepresenteerd. Meld u direct aan via bovenstaande link. Wilt u direct al wat inspiratie opdoen? Lees dan de ervaringsverhalen op www.duurzaambouwloket.nl/env.

Project Energieneutraal Verbouwen 

Het project Energieneutraal Verbouwen is opgezet door 6 gemeenten in West-Overijssel. Het project helpt huiseigenaren om het energieneutraal verbouwen van woningen eenvoudiger te maken. Kijk voor meer informatie op: www.duurzaambouwloket.nl/env.