Vaccinatiebus GGD

De vaccinatiebus van de GGD komt deze week in de gemeente Steenwijkerland. De bus staat op woensdag 15 september (9.00 – 15.30 uur) en op donderdag 16 september (13.00 – 19.30 uur) in Sint Jansklooster, van Ommenstraat 2a. Een afspraak maken voor een prik is niet nodig. Ook voor informatie over de coronavaccins kunt u terecht bij de bus.

In de vaccinatiebus kan iedereen vanaf  12 jaar terecht voor een eerste of tweede prik. Wie voor de tweede prik komt, moet er rekening mee houden dat er tussen de 1e en 2e prik minimaal 3 weken tijd zit. Er kan gekozen worden tussen het mRNAvaccin en het Janssen-Logo GGD IJssellandvaccin. Wanneer de 1e prik in de bus gehaald wordt, kan de 2e vaccinatie een volgende keer in de bus, of op een van de vaste locaties van GGD IJsselland, gehaald worden.

Voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar geldt dat er een volwassene bij moet zijn. Jongeren van 16 en 17 jaar mogen alleen komen. Voor het laten vaccineren is een geldig legitimatiebewijs verplicht, Dit geldt ook voor kinderen.
En vergeet het mondkapje niet!

Via de website www.ggdijsselland.nl en verschillende socialmediakanalen wordt aangekondigd waar de bus staat en op welk moment.
 

Bron: GGD IJsselland