Steenwijkerland Peilt

Sinds 2018 hebben we een digitaal inwonerspanel. Daarin kunt u meedenken over onderwerpen die u aangaan. We vinden het belangrijk om te weten wat u van die onderwerpen vindt. Op donderdag 8 april is er een nieuwe peiling gestart. Deze gaat over een schone buurt.

Nederland is de afgelopen jaren schoner geworden. Steeds meer inwoners voelen zich betrokken bij een schone leefomgeving. Dat blijkt uit landelijk onderzoek. Wij willen graag weten hoe dat zit in Steenwijkerland. Hoe schoon vinden inwoners van Steenwijkerland hun omgeving? Ergeren zij zich aan zwerfafval? Wat doen zij zelf of willen zij zelf doen tegen zwerfafval? En wat kan de gemeente doen om daarbij te helpen? Met de resultaten van dit onderzoek krijgen we antwoord op deze vragen. Zo werken wij samen aan een schoon Steenwijkerland!

Meedoen aan het onderzoek

Leden van het Inwonerspanel hebben een uitnodiging voor het onderzoek via de mail ontvangen. Ook als u geen lid bent van het Inwonerspanel kunt u meedoen aan het onderzoek. U kunt de vragenlijst invullen tot en met zondag 18 april 2021. Het invullen duurt ongeveer 5 minuten.

Ik doe graag mee aan het onderzoek

Meld u aan voor het inwonerspanel

Wilt u ook meedenken over onderwerpen die u aangaan? Meld u dan aan als lid van het inwonerspanel. Dit kan op www.steenwijkerlandpeilt.nl.

Resultaten van vorige onderzoeken bekijken

Resultaten van eerder uitgevoerde onderzoeken zijn ook te vinden op de website van Steenwijkerland Peilt.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Deelname is altijd vertrouwelijk. Uw gegevens worden anoniem verwerkt door onafhankelijk onderzoeksbureau I&O Research. Kijk voor meer informatie op de vraag en antwoordpagina van I&O Research.