Toerisme

De gemeente Steenwijkerland heeft een van de meest bijzondere landschappen van Nederland. Een gebied van 330 km² met water-, riet- en boslandschappen afgewisseld met pittoreske stadjes en dorpen. Maar liefst 105 km² hiervan is Nationaal Park Weerribben-Wieden, het grootste en mooiste wetland van Noordwest Europa. In Weerribben-Wieden kunt u varen, fietsen, wandelen, winkelen en nog veel meer!

Contact

Meer informatie over Weerribben-Wieden vindt u op www.visitweerribbenwieden.com.

Wilt u informatie over de vele mogelijkheden op het gebied van recreatie en toerisme? Neem dan contact op met Weerribben-Wieden Marketing via telefoonnummer 0521 - 52 03 51.

Bent u als ondernemer geïnteresseerd in de mogelijkheden om op toeristisch gebied bedrijfsmatige activiteiten te ontplooien in de gemeente? Neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 0521.
 

Startbijeenkomsten nieuwe visie Toerisme & Recreatie

Voor het ontwikkelen van een nieuwe visie voor toerisme en recreatie in het gebied Weerribben-Wieden (Steenwijkerland) organiseren de stichting Weerribben-Wieden en gemeente Steenwijkerland twee startbijeenkomsten. De eerste startbijeenkomst is op 8 juli en de tweede op 23 september 2019. Wij nodigen u van harte uit om bij een van deze startbijeenkomsten aanwezig te zijn. Meer informatie over de startbijeenkomsten.