Contact en bijeenkomsten

Heeft u als bedrijf of startende onderneming vragen? Neem dan contact op met de accountmanager bedrijven.

 • Contact voor bedrijven

  Heeft u als bedrijf vragen? Neem dan contact op met de accountmanager bedrijven.

 • Ondernemersbijeenkomsten

  Er worden regelmatig bijeenkomsten voor startende- en gevestigde ondernemers georganiseerd. In onderstaande kalender vindt u een overzicht van netwerkbijeenkomsten in Steenwijkerland.

 • Ondernemersverenigingen

  Binnen de gemeente Steenwijkerland bestaan diverse ondernemersverenigingen, u vindt hier de adressen. Ook vindt u adressen om in contact te komen met andere bedrijven.

 • Bedrijvenregister Steenwijkerland

  10 februari 2020

  In samenwerking met de gemeente heeft Business Club Steenwijkerland een online bedrijvenregister opgezet. Dit register is voor medewerkers van de gemeente Steenwijkerland een hulpmiddel om de juiste lokale bedrijven te vinden bij inkoop- en aanbestedingsprojecten. Alle in Steenwijkerland gevestigde bedrijven kunnen zich registreren in dit register. Zij hoeven hiervoor geen lid te zijn van de Business Club Steenwijkerland.

 • Links voor ondernemers

  Deze pagina biedt handige externe links voor ondernemers. Het gaat om organisaties waar u als ondernemer wat aan heeft, zoals overheden en brancheorganisaties.

 • MKB-ondernemers aan het woord

  Welke gemeente is de MKB-vriendelijkste van Nederland? Met deze tweejaarlijkse verkiezing vraagt MKB-Nederland aandacht voor een sterk lokaal ondernemersklimaat. Gemeenten worden gestimuleerd hun dienstverlening aan ondernemers te blijven ontwikkelen, met nieuw en ondersteunend beleid. Dat is natuurlijk extra belangrijk in tijden van crisis. Hoe doet Steenwijkerland het? En wat vinden ondernemers er zelf van? U leest het op deze pagina.
  U vindt de interviews ook wekelijks in de Steenwijker Courant huis-aan-huis.

 • Onderzoek naar MKB-vriendelijkste gemeente

  30 oktober 2020

  MKB Nederland peilt iedere twee jaar van iedere gemeente hoe MKB-vriendelijk zij is. Wat gaat goed? En wat kan beter? De gemeente Steenwijkerland roept ondernemers op mee te doen aan het onderzoek en zo hun ervaringen over het ondernemersklimaat te delen.