Ondernemersverenigingen

Binnen de gemeente Steenwijkerland bestaan diverse ondernemersverenigingen, u vindt hier de adressen. Ook vindt u adressen om in contact te komen met andere bedrijven.

Verenigingen voor alle ondernemers uit Steenwijkerland

Vereniging van nagenoeg alle ondernemers in de gemeente Steenwijkerland die werkzaam zijn in met name de industrie, de bouwnijverheid, de horeca- en recreatiesector of de zakelijke dienstverlening.

ZME, vereniging voor bedrijven uit Steenwijkerland met één of twee werknemers

Kennis Netwerk Steenwijkerland is opgericht om de kennis uitwisseling tussen bedrijven en instellingen in Steenwijkerland te stimuleren.

KopTop is de vereniging van recreatie-ondernemers die werken in de regio WaterReijk Weerribben Wieden.

 

Plaatselijke ondernemersverenigingen

 

De Gieterse Ondernemersvereniging behartigt de belangen van ondernemend Giethoorn, zij wil de onderlinge contacten van de aangesloten ondernemers bevorderen door (netwerk)bijeenkomsten; streeft ernaar om gesprekspartner te zijn. Werkt continue aan een economisch perspectief voor Giethoorn en draagt zorg voor een professionele promotie van Giethoorn.

"Ondernemend Oldemarkt" is een vereniging van en voor ondernemers. De leden van de "Ondernemend Oldemarkt" komen voornamelijk uit Oldemarkt, IJsselham, Blesdijke, Paasloo, Ossenzijl en omgeving. "Ondernemend Oldemarkt" organiseert bijeenkomsten voor en door leden en is samen met andere ondernemersverenigingen gesprekspartner van de gemeente Steenwijkerland.

  • Ondernemersvereniging Dwarsgracht/Jonen

Behartiging van de (im)materiële belangen van de ondernemers in Dwarsgracht en Jonen.

Ondernemersvereniging voor de dorpen Kuinre, Blankenham, Ossenzijl en Luttelgeest.

  • Ondernemersvereniging Steenwijkerdiep e.o.

Vereniging voor ondernemers aan het Steenwijkerdiep
Contactpersoon: De heer B. Vis
Steenwijkerdiep 61
8331 LP Steenwijk
tel. 0521-534090

Business Club Olde Veste biedt u een groot aantal mogelijkheden om uw zichtbaarheid te vergroten en zowel uw zakelijk als sportieve netwerk uit te breiden.

Steenwijk Vestingstad is een stichting die ten doel heeft het centrum van Steenwijk economisch te versterken en meer bezoekers naar het centrum te trekken.

Vereniging voor belangbehartiging van ondernemers uit Vollenhove en Sint Jansklooster.