Ik wil starten

Als u uw eigen bedrijf wilt starten, zijn er veel organisaties die u kunnen ondersteunen. Vanuit de gemeente Steenwijkerland organiseren we maandelijks een startersbijeenkomst.

 • Begeleiding van het Ondernemersklankbord

  17 december 2019

  Gaat u starten als ondernemer in Steenwijkerland? Dan komt u in aanmerking voor gratis persoonlijke begeleiding van het Ondernemersklankbord. U kunt zich aanmelden voor een intakegesprek.

 • De Startversneller

  03 juni 2019

  De Startversneller biedt coaching, training en intervisie voor startende ondernemers uit Overijssel en Gelderland. Starters komen in aanmerking voor een voucher van maximaal € 1000,- om in te zetten voor een coachingstraject. Een tweede voucher is beschikbaar voor het doen van een vakgerichte opleiding.

 • Succesvol ondernemen (KNS)

  05 september 2019

  Wilt u uw eigen bedrijf starten? Of bent u net begonnen met uw eigen bedrijf? Meld u dan aan voor de 7 bijeenkomsten over succesvol ondernemen. Kennis Netwerk Steenwijkerland (KNS) organiseert de 7 bijeenkomsten (cyclus) waarin ingegaan wordt op het ondernemingsplan, positionering, marketing, persoonlijke ontwikkeling, financiën en belastingen. Het doel van deze cyclus is om u te helpen bij het opzetten en continueren van een bedrijf.