Ik wil starten

Wilt u uw eigen bedrijf starten? Er zijn veel organisaties die u kunnen ondersteunen.

 • Tijdelijk gratis advies van het Ondernemersklankbord

  02 april 2020

  De huidige situatie als gevolg van het coronavirus heeft grote gevolgen voor ondernemers. Het Ondernemersklankbord (OKB) staat klaar voor de ondernemers in nood om ze met raad en daad - maar vooral ook met een luisterend oor - te helpen.
  Omdat veel ondernemers momenteel in financiële nood zitten, geven ze tijdelijk gratis advies.

 • De Startversneller

  03 juni 2019

  De Startversneller biedt coaching, training en intervisie voor startende ondernemers uit Overijssel en Gelderland. Starters komen in aanmerking voor een voucher van maximaal € 1000,- om in te zetten voor een coachingstraject. Een tweede voucher is beschikbaar voor het doen van een vakgerichte opleiding.

 • IGNITE Award voor Gelderse en Overijsselse social startups

  01 mei 2020

  Op 1 juni start de inschrijving voor de zesde editie van de IGNITE Award. IGNITE is een groeiprogramma voor social startups in Oost-Nederland die een sociaal of maatschappelijk doel nastreven. Uit alle inzendingen worden acht deelnemers gekozen. Deze acht Gelderse en Overijsselse ondernemers krijgen, met een intensief trainingstraject én de kans op een investering van 100.000 euro, de mogelijkheid hun onderneming echt op poten te zetten. De inschrijving sluit op 31 juli.