De Startversneller

De Startversneller biedt coaching, training en intervisie voor startende ondernemers uit Overijssel en Gelderland. Starters komen in aanmerking voor een voucher van maximaal € 1000,- om in te zetten voor een coachingstraject. Een tweede voucher is beschikbaar voor het doen van een vakgerichte opleiding.

Coaching

Via de website www.destartversneller.nl selecteren starters een geschikte coach. Ook een eigen coach meenemen is onder voorwaarden mogelijk. Tijdens het coachingstraject werkt de starter bijvoorbeeld aan verkooptechnieken, het aanscherpen van een businessplan of de persoonlijke ontwikkeling als ondernemer. 'Na bijna twee jaar zelfstandig ondernemerschap ben ik toe aan een volgende stap en sta ik voor de keuze waar ik me in ga specialiseren', vertelt Anne de Vos (freelance marketeer). 'De Startversneller komt voor mij precies op het juiste moment: ik hoop dat het coachingstraject me gaat helpen bij het maken van deze keuzes.'

Aanmelden

Enthousiast geworden over de mogelijkheden van De Startversneller? Meld u dan aan via www.destartversneller.nl

Intervisiebijeenkomsten

“Je hoeft niet altijd zelf het wiel (opnieuw) uit te vinden!” Evenals gevestigde ondernemers kunnen ook startende ondernemers veel leren van andere ondernemers. Veel vragen waar u als ondernemer mee worstelt, zijn voor andere ondernemers ook herkenbare vraagstukken. Door regelmatig bij elkaar te gaan zitten, kennis en ervaring te delen, steunen ondernemers elkaar en stimuleren ze elkaar door te praten over en te leren van elkaars ervaringen. Daarom geeft het Ondernemersloket Steenwijkerland u de mogelijkheid om met andere ondernemers in gesprek te gaan.  U kunt geheel gratis deelnemen aan een intervisiegroep. In deze intervisiegroep bespreken de deelnemers, onder deskundige begeleiding, elke keer één of meerdere praktijkvragen van één van de ondernemers. Het doel van intervisie is in een groep elkaar verder te brengen in het ondernemerschap. Intervisie is een middel om van elkaar te leren op basis van de praktijk van de dagelijkse werksituatie.
 
Deze intervisiecyclus is oorspronkelijk een onderdeel van het Startversneller-programma in de provincie Overijssel. De intervisiegroepen bestaan uit zes tot acht personen en komen minimaal vier keer bijeen. Het ondernemersloket Steenwijkerland heeft binnen dit programmaonderdeel 2 plaatsen gereserveerd die geheel kosteloos aan u en een andere ondernemer beschikbaar worden gesteld. Gun uzelf ook deze unieke groeimogelijkheid en geef uw ondernemerschap op deze laagdrempelige manier een boost. Meld u aan voor één van beide gratis plaatsen via ondernemen@steenwijkerland.nl! Of neem contact op via de accountmanager bedrijven van de gemeente Steenwijkerland.
 
Voor meer informatie over de intervisiebijeenkomsten kunt u ook altijd contact opnemen met de intervisieleider, Doeve MKB-advies.