Succesvol ondernemen (KNS)

Wilt u uw eigen bedrijf starten? Of bent u net begonnen met uw eigen bedrijf? Kom dan naar een bijeenkomst over succesvol ondernemen. Kennis Netwerk Steenwijkerland (KNS) organiseert een aantal bijeenkomsten (cyclus) waarin ingegaan wordt op het ondernemingsplan, positionering, marketing, persoonlijke ontwikkeling, financiën en belastingen. Het doel van deze cyclus is om u te helpen bij het opzetten en continueren van een bedrijf.

De cyclus bestaat uit 7 (dinsdag)avonden. Bij voldoende deelname wordt gestart op 21 mei. Wekelijks is er een bijeenkomst. Aanbevolen wordt om de hele cyclus te volgen, aangezien de inhoud van de cyclus op elkaar is afgestemd. Deskundige inleiders met praktijkervaring kunnen nauw aansluiten op de ervaringen en vragen van de deelnemers. Oud deelnemer André Kasel (Kasel Management en Advies) is zeer positief over deze cyclus. 'Met andere beginnende ondernemers te werken aan ingrediënten voor je eigen business is inspirerend. Geïntroduceerd door ervaren mensen uit de buurt is de cyclus het perfecte voorgerecht. Naast de opgedane kennis en praktische tips heb ik er ook een rijker netwerk aan over gehouden. En hoe belangrijk dat is hoef ik geen enkele ondernemer te vertellen!'

De cyclus succesvol ondernemen wordt al jarenlang door Kennis Netwerk Steenwijkerland georganiseerd en vervult daarmee een behoefte voor aspirant ondernemers. Mede op basis van de goede ervaringen en de vraag wordt wederom deze cyclus aangeboden. Naast de inhoudelijke kennis zijn het de aangedragen praktijkvoorbeelden en de onderlinge gesprekken en interactie  tussen de deelnemers die de cyclus tot een succes maken.

Kennis Netwerk Steenwijkerland is opgericht voor en door ondernemers in Steenwijkerland en heeft als doelstelling de kennisuitwisseling en het kennisniveau van ondernemers te verhogen. Door een financiële bijdrage van Kennis Netwerk kunnen de kosten voor deze cyclus worden beperkt. De kosten voor deelname bedragen € 175,-.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cindy van der Helm (06-51490848) of René Sturre (06-23976936) U kunt zich aanmelden via: info@kennisnetwerksteenwijkerland.nl of via het aanmeldformulier op www.kennisnetwerksteenwijkerland.nl.

 

logo Kennis Netwerk Steenwijkerland en foto bestuur