Eigen onderneming

Heeft u een eigen onderneming en u heeft financiële problemen? Het Geldloket werkt samen met een aantal partijen om u te kunnen helpen.

We gaan graag met u in gesprek om samen inzicht te krijgen in uw financiële situatie. Op basis daarvan bespreken we de mogelijkheden om u verder te kunnen helpen. 
We werken hiervoor samen met de Kredietbank Nederland (KBNL) en RBZ Zwolle. De aangeboden hulp vanuit de gemeente is gratis.

Voor vragen, advies of een afspraak kunt u contact opnemen met een van de specialisten.

Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland (KBNL) helpt ondernemers met schuldregelingen. Meer weten? Kijk op de website van het KBNL

RBZ Zwolle

Bent u ondernemer en gaat het financieel even wat minder goed? Of wilt u juist uw onderneming stoppen? Het Regionaal bureau zelfstandigen (Rbz) Zwolle helpt u graag. Met financiële regelingen en advies.

Geldfit zakelijk

Geldfit Zakelijk kan u helpen om uw onderneming financieel fit te laten worden of te blijven. Op de website van Geldfit kunt u een test doen en direct persoonlijk advies krijgen over waar u terecht kunt voor hulp. Ook ziet u hoe uw onderneming er financieel voor staat. 

KVK Adviesteam

Binnen Geldfit Zakelijk werken NSR en Kamer van Koophandel (KVK) samen om ondernemers te helpen bij het zetten van hun volgende stap. Heeft u als ondernemer na het doorlopen van de test vragen over de resultaten of heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met het KVK Adviesteam via telefoonnummer 0800 - 21 17.