Nieuws

Op deze pagina staan de nieuwsberichten en bekendmakingen (officiële publicaties) van de gemeente Steenwijkerland. Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws? Meld u dan aan als abonnee op onze nieuwsbrief. U kunt kiezen uit de onderwerpen: actualiteiten, bekendmakingen, werk in uitvoering of aanbestedingen. Ook kunt u zich abonneren op RSS-feeds.

 • Actualiteiten

  Via deze pagina kunt u actualiteiten van de afgelopen 3 maanden bekijken. De meest recente actualiteiten vindt u op de homepage.
  Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief. Dat kan via de Mijn Gemeentepagina. U logt in met uw DigiD.

 • Bekendmakingen

  Onze officiële bekendmakingen publiceren wij wekelijks op dinsdag op de website en in de Steenwijker Courant huis-aan-huis. Op deze pagina vindt u de bekendmakingen vanaf 2018 tot en met heden. Bekendmakingen die voor 2018 zijn gepubliceerd, kunt u bekijken via de link: steenwijkerland.archiefweb.eu Als u op die website een datum invoert in de kalender aan de linkerkant in het menu, dan kunt u zien welke bekendmakingen er op die datum op onze website stonden. U kunt ook een digitaal abonnement nemen op de bekendmakingen.

  U kunt zich ook abonneren op bekendmakingen via ‘mijn gemeente’ op onze website. U wordt dan wekelijks via de mail op de hoogte gehouden van onze bekendmakingen.

 • RSS nieuwsfeeds

  Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de onderstaande nieuwsfeeds. Dat kan door op het onderwerp van uw keuze te klikken. Onderaan deze pagina leest u meer over wat RSS-feeds zijn en hoe RSS werkt.