Nieuws

Op deze pagina staan de nieuwsberichten en bekendmakingen (officiële publicaties) van de gemeente Steenwijkerland. Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws? Meld u dan aan als abonnee op onze nieuwsbrief. U kunt kiezen uit de onderwerpen: actualiteiten, bekendmakingen, werk in uitvoering of aanbestedingen.

  • Actualiteiten

    Via deze pagina kunt u actualiteiten van de afgelopen 3 maanden bekijken.
    Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief. Dat kan via de Mijn Gemeentepagina. U logt in met uw DigiD.

  • Bekendmakingen

    Onze officiële bekendmakingen publiceren wij wekelijks op dinsdag op de website en in de Steenwijker Courant huis-aan-huis. Op deze pagina kunt u de bekendmakingen van het afgelopen jaar bekijken. Bekendmakingen die daarvoor zijn gepubliceerd, kunt u bekijken via de link: steenwijkerland.archiefweb.eu. Als u op die website een datum invoert in de kalender aan de linkerkant in het menu, dan kunt u zien welke bekendmakingen er op die datum op onze website stonden.

    Wilt u op de hoogte blijven van de bekendmakingen? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief. Dat kan via de Mijn Gemeentepagina. U logt in met uw DigiD.