Bedrijf starten

Er komt veel kijken bij het starten van een bedrijf. Op deze pagina vindt u informatie voor startende ondernemers.

Kennis Netwerk Steenwijkerland

Bent u net gestart met een eigen bedrijf? Of gaat u binnenkort starten met uw eigen bedrijf? Kennisnetwerk Steenwijkerland organiseert een cyclus succesvol ondernemen!

Het doel is om (aspirant-)ondernemers te helpen bij het opzetten en continueren van een bedrijf, waarbij tijdens de cyclus zal worden ingegaan op het ondernemingsplan, de positionering, marketing, persoonlijke ontwikkeling, financiën, verzekeringen en belastingen.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om met andere lokale startende ondernemers te sparren en een netwerk op te bouwen.

Meer informatie over de cyclus kunt u vinden op de website van Kennis Netwerk Steenwijkerland.

Advies van het Ondernemersklankbord

Stichting Ondernemersklankbord biedt ondersteuning aan ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Dit kan advies zijn aan starters, of begeleiding van ondernemers die willen groeien, innoveren, reorganiseren of overdragen. Bovendien staan wij ondernemers bij die failliet dreigen te gaan. Onze adviseurs helpen je als vrijwilliger en zijn werkzaam geweest in uiteenlopende sectoren en branches en kennen als geen ander de uitdagingen van het ondernemerschap. Meer informatie: www.ondernemersklankbord.nl

De Startversneller

De Startversneller biedt coaching, training en intervisie voor startende ondernemers uit Overijssel en Gelderland. Starters komen in aanmerking voor een voucher van maximaal € 1000,- om in te zetten voor een coachingstraject. 
Meer informatie: www.destartversneller.nl

Kamer van Koophandel

KVK biedt informatie, voorlichting en ondersteuning aan ondernemers bij de belangrijke thema's op ondernemersgebied. De wettelijke taken zijn gericht op het registreren, informeren en adviseren van ondernemers.
Meer informatie: www.kvk.nl

Ondernemersplein

Op Ondernemersplein staat alle informatie van de (semi-)overheid die je nodig hebt om te ondernemen. Van wetgeving tot belastingregels en van subsidies tot branche-informatie.
Meer informatie: ondernemersplein.kvk.nl/bedrijf-starten

Kennispoort Regio Zwolle

Kennispoort Regio Zwolle helpt (startende) ondernemers in Regio Zwolle bij de ontwikkeling van nieuwe ideeën en het op de markt brengen van vernieuwende producten, diensten en processen. Dit doet Kennispoort Regio Zwolle kosteloos. Wilt u als starter iets weten over vernieuwend ondernemerschap, innoveren, zaken doen in het buitenland of wilt u begeleiding? Advisering? Of misschien alleen maar even sparren met een professional? Neem contact op met Kennispoort.
Meer informatie: www.kennispoortregiozwolle.nl

Regio Zwolle Incubator

Regio Zwolle Incubator verstrekt leningen vanaf € 15.000 tot € 165.000 in een fase waarin de markt (investeerders of banken) het project nog niet of niet geheel wil financieren.
Meer informatie: www.regiozwolleincubator.nl

Qredits

Qredits helpt startende en bestaande ondernemers bij het succesvol starten van of investeren in hun bedrijf. Dit doen ze door het aanbieden van ondernemerstools, coaching én het verstrekken van bedrijfskredieten tot € 250.000. Het doel van Qredits is om dromen van ondernemers mogelijk te maken. Vertrouwend op de kracht van het ondernemerschap, de kracht van een goed idee. Daarbij kijken ze liever naar de toekomst dan naar het verleden.

 

Heeft u vragen?

Marijke Dam

Starters-adviseur 

Email: marijke.dam@steenwijkerland.nl

Telefoonnummer: 14 0521
Mobiel: +31 6 23 97 69 08