Bedrijf starten

Er komt veel kijken bij het starten van een bedrijf. Op deze pagina vindt u informatie voor startende ondernemers.

Verkiezing Starter met Impact 2022 Oost-Nederland

Bent u een startende ondernemer uit de gemeente Steenwijkerland? Draagt uw dienst of product bij aan de oplossingen van de maatschappelijke uitdagingen? Doe dan mee met de verkiezing ‘Starter met Impact Oost-Nederland 2022’ en maak kans op maar liefst €7.500,- te besteden aan uw onderneming.

De verkiezing wordt georganiseerd door De Startversneller | Oost NL in samenwerking met provincie Overijssel & provincie Gelderland en de programma’s van Oost NL: Groeiversneller, MRP, IRP & Business Angels. De inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury. Inschrijven kan tot 1 oktober 2022. Daarna kiest de jury 3 finalisten per provincie en op deze 6 finalisten kan online gestemd worden door het publiek. De winnaars worden op 18 november 2022 op feestelijke wijze bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie en om u in te schrijven op: www.destartversneller.nl/verkiezing

Advies van het Ondernemersklankbord - tijdelijk gratis

De huidige situatie als gevolg van het coronavirus heeft grote gevolgen voor ondernemers. Het Ondernemersklankbord (OKB) staat klaar voor de ondernemers in nood om ze met raad en daad - maar vooral ook met een luisterend oor - te helpen.
Omdat veel ondernemers momenteel in financiële nood zitten, geven ze tijdelijk gratis advies.
Meer informatie: www.ondernemersklankbord.nl

De Startversneller

De Startversneller biedt coaching, training en intervisie voor startende ondernemers uit Overijssel en Gelderland. Starters komen in aanmerking voor een voucher van maximaal € 1000,- om in te zetten voor een coachingstraject. Een tweede voucher is beschikbaar voor het doen van een vakgerichte opleiding.
Meer informatie: www.destartversneller.nl

Kamer van Koophandel

KVK biedt informatie, voorlichting en ondersteuning aan ondernemers bij de belangrijke thema's op ondernemersgebied. De wettelijke taken zijn gericht op het registreren, informeren en adviseren van ondernemers.
Meer informatie: www.kvk.nl

Ondernemersplein

Op Ondernemersplein staat alle informatie van de (semi-)overheid die je nodig hebt om te ondernemen. Van wetgeving tot belastingregels en van subsidies tot branche-informatie.
Meer informatie: ondernemersplein.kvk.nl/bedrijf-starten

Kennispoort Regio Zwolle

Kennispoort Regio Zwolle helpt (startende) ondernemers in Regio Zwolle bij de ontwikkeling van nieuwe ideeën en het op de markt brengen van vernieuwende producten, diensten en processen. Dit doet Kennispoort Regio Zwolle kosteloos. Wilt u als starter iets weten over vernieuwend ondernemerschap, innoveren, zaken doen in het buitenland of wilt u begeleiding? Advisering? Of misschien alleen maar even sparren met een professional? Neem contact op met Kennispoort.
Meer informatie: www.kennispoortregiozwolle.nl

Regio Zwolle Incubator

Regio Zwolle Incubator verstrekt leningen vanaf € 15.000 tot € 165.000 in een fase waarin de markt (investeerders of banken) het project nog niet of niet geheel wil financieren.
Meer informatie: www.regiozwolleincubator.nl

Heeft u vragen?

Marijke Dam

Starters-adviseur 

Email: marijke.dam@steenwijkerland.nl

Telefoonnummer: 14 0521
Mobiel: +31 6 23 97 69 08