Verloren voorwerpen

Heeft u iets verloren in de gemeente Steenwijkerland? Bijvoorbeeld een fiets, tas of portemonnee? Dan kunt u dit melden via de website Verloren of gevonden. U kunt via deze website ook zien of uw voorwerp is gevonden.

Verlies of diefstal van een paspoort of identiteitskaart

U meldt het verlies of diefstal van uw paspoort of identiteitskaart online (DigiD) via onderstaande knop of bij de gemeente. Indien u de vermissing bij de gemeente meldt, tekent u bij de gemeente een verklaring van verlies of diefstal. De gemeente neemt de melding en de aanvraag voor een nieuw paspoort in behandeling. Wel is het verstandig om bij een misdrijf (bijvoorbeeld diefstal, zakkenrollerij of een overval) ook aangifte te doen bij de politie.

Verlies of diefstal paspoort of identiteitskaart melden

Verlies of diefstal rijbewijs

Bent u uw Nederlandse rijbewijs kwijt of is uw rijbewijs gestolen? Of maakt iemand er misbruik van? Verklaar dan uw rijbewijs ongeldig via de website van de RDW. Heeft u geen DigiD en/of lukt de aanvraag niet online? Vul dan bij de gemeente een verklaring van vermissing in. U kunt hiervoor online een afspraak maken via onderstaande knop. Wel is het verstandig om bij een misdrijf (bijvoorbeeld diefstal, zakkenrollerij of een overval) ook aangifte te doen bij de politie.

Vermissing document melden

Vermissing of diefstal kentekenplaat

Bent u een of beide kentekenplaten kwijt of zijn ze gestolen? Op de website van de RDW ziet u wat u dan moet doen.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 14 0521.