Commissie Beeldende Kunst

Een kunstwerk geeft de openbare ruimte iets extra's. Het is een mooie aanvulling voor de omgeving. We krijgen hierbij advies van de Commissie Beeldende Kunst.

Kunst in de openbare ruimte

Heeft u een mooi initiatief of een idee voor kunst in de openbare ruimte? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de beleidsmedewerker vermeld onderaan deze pagina. Of door een mail te sturen naar kunstencultuur@steenwijkerland.nl.

In onderstaande notitie 'Kunst in de openbare ruimte' vindt u meer informatie over het gemeentelijk beleid over kunst in de openbare ruimte in Steenwijkerland. En daarbij staat het schema weergegeven van het te doorlopen proces voor de totstandkoming van een kunstwerk.

Commissie Beeldende Kunst

In Steenwijkerland hebben we een Commissie Beeldende Kunst. Zij adviseert de gemeente over uitgaven en aankopen van kunstwerken en over beeldende kunst in de openbare ruimte.

De commissie bestaat uit beeldend kunstenaars, deskundigen en liefhebbers van beeldende kunst. De leden hebben diverse achtergronden op het gebied van werk en bestuurlijke ervaring. De huidige commissie bestaat uit:

Contact opnemen met de Commissie Beeldende Kunst Steenwijkerland kan via de beleidsmedewerker Kunst en Cultuur, José Gaastra, telefoonnummer 14 0521, e-mail: jose.gaastra@steenwijkerland.nl

Documenten

Zie ook:

Jaarverslagen Commissie Beeldende Kunst