Meld je aan voor het werkfestival Steenwijkerland.

Werk is een ‘hot’ item. Veel bedrijven kampen met personeelstekorten en hebben vacatures. Ook in Steenwijkerland. De ondernemersverenigingen en gemeente hebben de handen ineengeslagen, gaan de strijd aan en organiseren op donderdag 17 november het Werkfestival Steenwijkerland. Een nieuw evenement in een unieke vorm. Werk en alles wat met werken te maken heeft staat centraal. Iedereen is van harte welkom.

Fun Food Find

Het Werkfestival Steenwijkerland is een dynamisch evenement waar op een gezellige, energieke en creatieve manier bedrijven in contact komen met nieuwe medewerkers. Geen ‘traditionele’ banenmarkt maar een compleet festival vol verrassingen. Voor bedrijven is deelname aan het Werkfestival Steenwijkerland een uitgelezen kans om zich te presenteren. Bezoekers kunnen in een ongedwongen sfeer nieuwe contacten vinden, lekker eten, genieten van entertainment, een nieuwe profielfoto laten maken of hun CV laten checken.

Nieuw festival vol verrassingen

En dat zijn nog maar een paar voorbeelden. Rabo Theater De Meenthe is van 14.00 tot 21.00 uur op een bijzondere manier ingericht. Iedereen gaat door een doolhof en komt op verschillende pleinen waar het mogelijk is om een nieuwe (werk)toekomst te vinden. Onderzoek leert dat 80% van de werkenden een switch zou willen maken naar een andere baan. Hier zijn vaak hele goede redenen voor. Denk aan niet meer in de file staan, maar quality-time voor het gezin, minder verantwoordelijkheid willen of juist aan het plafond zitten en wel door willen groeien. Niet iedereen heeft zin, gunt zichzelf tijd of is bereid om stappen te zetten. Een bezoekje aan het Werkfestival kan meteen resultaat opleveren.

Scholieren hebben primeur

Meer dan 340 vierdeklassers van RSG Tromp Meesters en SG Eekeringe bijten het spits af en hebben de primeur. Zij gaan om 13.00 uur met z’n allen door het doolhof en het festivalterrein betreden. Daarna kan iedereen vanaf 14.00 uur, geheel gratis, een kijkje komen nemen en het evenement beleven. Sterker nog: iedereen die nieuwsgierig is en komt, krijgt een ‘muntje toe’. Wat dit inhoudt is nog een verrassing.


Bedrijven kunnen zich aanmelden via www.werkfestivalsteenwijkerland.nl. Hier is ook meer informatie te vinden. 

Laatste kans aanmelden