Ondernemersevent 25 mei 2023

Op donderdag 25 mei 2023 organiseert De Startversneller hét ondernemersevent voor alle (startende) ondernemers (KVK-inschrijving niet ouder dan vijf jaar) uit de provincie Gelderland en Overijssel. De startversneller helpt ondernemers bij een succesvolle start van hun eigen bedrijf. Overweegt u om te gaan ondernemen, bent u net gestart met uw onderneming, of juist al een tijdje op weg als ondernemer? Laat u deze dag inspireren door verschillende Workshops, een Masterclass, Meet & Greet met verschillende businesscoaches en interessante partners uit de regio.

Programma en aanmelden

Tijdens dit event kunt u meedoen aan verschillende workshops, een masterclass volgen en zijn er verschillende meet en greets.
Bekijk het programma en informatie over de verschillende workshops op de website van De Startversneller. Ook kunt u zich via deze website aanmelden voor het ondernemersevent.

Locatie

Het ondernemersevent vindt plaats bij Oost NL, Laan van Malkenschoten 40, 7333 NP Apeldoorn.

Meer informatie

Meer informatie over het ondernemersevent leest u op de website van De Startversneller . Of bekijk de uitnodiging voor het ondernemersevent (pdf, 403 KB).