Uitnodiging: Demonstratie CIRCO Track

Geld besparen op afvalverwerking? Een betere relatie met uw klant? Inzicht in kansen voor uw bedrijf? Dat wil toch iedere ondernemer? De gemeente Steenwijkerland organiseert samen met Oost NL een demonstratie van ‘CIRCO Track’. CIRCO Track is een workshop waarmee ondernemers hun businessmodel onder de loep kunnen nemen. En concreet aan de slag gaan om meer inzicht te krijgen in de eigen bedrijfsvoering met als doel meer voordeel en winst te halen uit uw bedrijf. We organiseren deze demonstratie, omdat we denken dat u hier écht iets aan heeft.

Demonstratie CIRCO Track

Wanneer: Donderdag 16 mei 2024
Tijd: 09.00 tot 10.30 uur
Waar: Gemeente Steenwijkerland, Werkcafé, Vendelweg 1, Steenwijk

Hoe werkt CIRCO Track?

CIRCO Track is een workshop voor ondernemers in oost-Nederland waarin ondernemers in drie dagen tijd concrete stappen zet naar een nieuw businessmodel. Het helpt ondernemers om hun producten, diensten en businessmodellen circulair door te ontwikkelen of (her)ontwerpen. Bedrijven die mee doen aan deze ‘tracks’ en krijgen praktische handvatten waarmee ze direct aan de slag kunnen. Ondernemers gaan van waardeverlies naar waardecreatie. Meedoen aan een CIRCO Track levert voor ondernemers de volgende voordelen op:

  • Ontwikkelen van een verdienmodel waarbij de onderneming meer waarde haalt uit de huidige grondstoffen en producten.
  • Ontwikkelen van nieuwe businessmodellen voor verbetering van de klantrelatie.
  • Inzicht krijgen in waardeverlies en deze benutten. 
  • Een betere positie bij aanbestedingen.

Wilt u aan de slag met CIRCO Track? Wij betalen voor de snelle beslissers de inschrijfkosten van de workshop ter waarde van € 1000,-

Voor ondernemers uit Steenwijkerland die na de demonstratie mee willen doen aan CIRCO Track hebben we een mooi cadeau. Voor de eerste 12 ondernemers betalen we de inschrijfkosten ter waarde van € 1000,-. Dit betekent dat u als ondernemer alleen tijd hoeft te investeren in dit traject.

Aanmelden

Bent u benieuwd naar deze demonstratie? 
U bent van harte welkom! 
Meld u aan via:

Aanmelden demonstratie CIRCO Track

U kunt de uitnodiging demonstratie CIRCO Track (pdf, 57 KB) ook downloaden.