Gebiedscoördinatoren

De gebiedscoördinatoren zijn de schakel tussen de gemeente en de kernen en wijken. Ze weten wat er leeft en speelt, geven advies en helpen bij het vinden van oplossingen als er knelpunten zijn.

Ze zijn het eerste aanspreekpunt voor inwonersinitiatieven, voor Plaatselijke Belangen en Wijkverenigingen. Ook denken ze mee met onderwerpen die over de leefbaarheid gaan.

De gebiedscoördinatoren werken samen met andere organisaties aan de leefbaarheid in de kernen en wijken. Bijvoorbeeld met Sociaal Werk De Koppolitie, woningbouwcorporaties (Wetland Wonen en Woonconcept) en Plaatselijke Belangen en Wijkverenigingen.

Heeft u een idee of plan om uw dorp, wijk of buurt aantrekkelijker te maken? En weet u niet waar u moet beginnen, welke mogelijkheden er zijn of hoe de gemeente u hierin kan ondersteunen? De gebiedscoördinator zorgt ervoor dat u met de juiste mensen in contact komt en geeft u advies. Neem hiervoor ook eens een kijkje bij ons initiatievenloket

Is er iets kapot? Is er afval gedumpt? Of ziet u overhangend groen waardoor er een gevaarlijke situatie ontstaat? U kunt problemen in de openbare ruimte online melden of telefonisch doorgeven via het nummer 14 0521.
 

Wie is mijn gebiedscoördinator? 

U kunt per kern/wijk zien wie uw gebiedscoördinator is. 

Dit zijn de gebiedscoördinatoren:
 

Kor van der Velde

Kor van der Velde

Telefoonnummer: 06 - 31 77 58 66
E-mail: kor.van.der.velde@steenwijkerland.nl
 

Lina van Veen

Lina van Veen - geschaald

Telefoonnummer: 06 - 11 19 85 28
E-mail: lina.van.veen@steenwijkerland.nl
 

William Prinsen

William Prinsen

Telefoonnummer: 06 - 58 08 10 62
E-mail: william.prinsen@steenwijkerland.nl